2777
2789
عنوان

اقدامی های شهریور ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 66 پست
از یکی دو روز قبل از تخمک گذاری اقدام داشته باش تا چند روز بعدش یک شب درمیان از ۱۰ پریود تا ۲۰ پری ...

نه.حتی یکسری علائم حاملگی داشتم پری ک اصلا سابقه ندارم ۶روز عقب افتاد ولی نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تو نت خوندم هم شوهر خودم مصرف کرد یک دوره، ازمایشش بهتر شد هم برادرم خورد باردار شد خانومش

جدی میگی...انشالله همینطور بشه واسه ما...البته شوهر من خیلی ضعیفه هفت ملیون اسپرم با تحرک ده درصد

جدی میگی...انشالله همینطور بشه واسه ما...البته شوهر من خیلی ضعیفه هفت ملیون اسپرم با تحرک ده درصد

من شنیدم ویتامین e خیلی خوبه

و گرمی جات قوی میکنه

گفتی چند وقته اقدام کردی؟

جالبه...سونو دادی تنبلی تخمدان نداشتی؟...بالاخره سیستم بدنت بهم ریخته دیگه والا باید باردار میشدی...

وقتی سونو دادم که دیگه ۶ ماه بود دارو میخوردم

و پریودام منظم بود

فولیکول ۲۱ داشتم

من شنیدم ویتامین e خیلی خوبه و گرمی جات قوی میکنه گفتی چند وقته اقدام کردی؟

9ماهه عزیزم...از دی ماه پارسال...گرمیجاتم دادم بهش درمان گیاهی هم داره ولی ویتامین ای دکتر نداد بهش...مگه خودم بگیرم واسش...واسه همسر و برادر شما چقدر تغییر کرد ازمایششون؟

وقتی سونو دادم که دیگه ۶ ماه بود دارو میخوردم و پریودام منظم بود فولیکول ۲۱ داشتم

خانوما میخوایین تلگگرام گروه بزنم

همین ۳ -۴ نفر باشیم

که پریودمون نزدیک همه و بچه اول داریم

حنا

نیلویا

ناخداخورشید

9ماهه عزیزم...از دی ماه پارسال...گرمیجاتم دادم بهش درمان گیاهی هم داره ولی ویتامین ای دکتر نداد بهش. ...

والا من عدد شوهرم رو که اصلن ندیدم

شهرستان ماموریت بود

خودش آزمایش داد

ماله برادرم نمیدونم نپرسیدم

ولی فک کنم دیگه بار دوم آزمایش نداد، باردار شد خانومش

البته خانومشم تنبلی داشت و پلی کیستیک بود و دارو مصرف کرد