2777
2789

سلام ما داریم خونه میخریم اما پولمون کمه،خونه هایی که با پول ما مطابقت دارن مشکلاتی دارن مثلا یکیشون کل حیاطش با عقب نشینی میرفت ،یا بافت قدیمی دارن مناسب نشستن نیستن یا سقفش تیراهنیه،الان یه خونه برامون پیدا شده صد و پنج متر ،حدود ده دوازده سال ساخت ،سقف تیرچه بلوک ،بدون عقب نشینی ،سه خواب از همه نظر عالی ولی مشکل اینجاست این خونه تو یه کوچه ی بن بست باریک قرار داره طوری که دوتا ماشین بسختی از کنار هم میتونن عبور کنن الان به نظرتون چیکارکنیم،؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه بگیر

یعنی بعدا کوچه اش برامون دردسر نمیشه؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بگرد شاید پیدا بشه.همین الانش ما تو یه کوچه بن بست که دوتا ماشین به سختی کنار هم عبور میکنن مستاجریم...در حدی هست که کامیون بخاد بیاد وسیله جابجا کنیم.اگه اینجوره خوبه.بستگی داره اون خونه بی ارزه با اون قیمتی که میگه

نه واسه فروش اسیر میشی

موقعیت خونه خیلی مهمه

به نظرم حتی ده متر کمتر ولی جای درست 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
یعنی بعدا کوچه اش برامون دردسر نمیشه؟

موقع فروش چرا.من بودم میگفتم اینم نه.بگردید پیدا میشه اونیزکه میخاید عجلهرنکنید یه عمر افسوس بخورید و هزار جور دعا و ختم بردارید که فروش بره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
از سر کوچه تا ته کوچه چقدره؟ منطقه ش جای پیشرفت داره؟ توی چه نوع بافت شهریه؟ دور و برش امکانات چطوره ...

خیلی نیست این خونه ته کوچه و اخرین خونس حدودا پنجمی میشه،امکانات همه چی اطرافش هست ،بله یکی از بهترین مناطق این محله هست

ببخشیدیعنی چی عقب نشینی دارن؟

یعنی مثلا خونه صد متره ولی بیست مترش باید بره چون کوچه رو گرفته و باید کوچه بزرگتر بشه