2777
2789
عنوان

بیاین منو در مورد خونه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست

کوچه بن بست همیشه امنه من بنظرم خوبه هم ساکته هم امنه . فقط اگه همسایه هاش ادمای ناجور یا خیلی مهمون بگیر باشن اذیت میشی . قبل از خرید بمدت یه هفته هر شب ساعت ۹ اینا برید کوچه رو ببینید چقدر ماشین جمع میکنه

خونه های اطرافش چند سال ساخته؟ 

نوساز هست  ،ده پونزده سال ساخت هم هست

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مثلا خونه صد متره ولی بیست مترش باید بره چون کوچه رو گرفته و باید کوچه بزرگتر بشه

وای نه پس اینجور خونه های نخری عجله هم نکن ماهم میخواستیم خونه بخریم  بعد دوماه دقیق  اندازه پولمون خونه جور شد خریدیم 

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

اینجوری ک میگین خیلی کوچش تنگ نیست،ولی با توجه ب اینکه پنج تا خونه تو کوچه هستن،ممکنه مشکل پارک و اینا زیاد داشته باشین،تو کوچه سکوتش خیلی خوبه،ولی هرکسی نمیاد بخره،در هرصورت بنظرم بهتر از اجاره نشینیه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
کوچه بن بست همیشه امنه من بنظرم خوبه هم ساکته هم امنه . فقط اگه همسایه هاش ادمای ناجور یا خیلی مهمون ...

من از همه نظر خونه رو پسندیدم ولی همسرم میگه کوچش بده واقعا نمیدونم باید چیکار کنم این بهترین موردی بود که تا الان دیدیم ،میترسم بعدا بخوایم بفروشیم فروش نره

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
اینجوری ک میگین خیلی کوچش تنگ نیست،ولی با توجه ب اینکه پنج تا خونه تو کوچه هستن،ممکنه مشکل پارک و ای ...

نه گلم پنج تا یک طرف تقریبا پنج یا شش تا یک طرف دیگه

عزیزان ما الان هم اجاره نشین نیستیم ،میخوایم بفروشیم بریم یه محله بالاتر نزدیک خانواده هامون ،خونه ی خودمون الان براش یه مشتری پیدا شده 

ببین یه قانونه اونم اینکه خونه ی بعد از ۲۰ سال دیگه ساختمونشو حساب نمیکنن فقط پول زمینشو میدن . پس اگه الان داری پول زمینشو میدی ضرر نمیکنی ولی پول ساختمون ۱۲ ساله ضرره  فقط ۸ سال مونده تا بی ارزش شدن ساختمون خونه . اگه زمینش جای پیشرفت داشت اره می ارزید ولی اینطوری تو بن بست علاوه بر شلوغی جای پارک ممکنه پیشرفتی تداشته باشه . یکم دیگه بگردید

نه گلم پنج تا یک طرف تقریبا پنج یا شش تا یک طرف دیگه

پس خیلی شلوغه،راستش من خونه مامانم تو کوچس،خیلی مشکل پارک دارن،ولی باز بستگی ب موقعیت مالیتون داره ک ببینی باهاتون پول بیشتری جمع میشه،اگه تحت فشارین ک همینو بگیر،مطمئن باش هیچی ارزون نمیشه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
به نظرم خونه کوچک تر جای بهتر بگیر 

حرفتو قبول دارم ،ولی فعلا هرچی گشتیم همین ها بوده منم یه بچه دارم برام مهمه حداقل یه خواب بزرگ داشته باشه،خیلی استرس داشتم این چند روز از یه طرف خونه پیدا نمیشه از طرفی همسرم میگه باید عجله کنیم چون مشتری خونمون ممکنه بره

حرفتو قبول دارم ،ولی فعلا هرچی گشتیم همین ها بوده منم یه بچه دارم برام مهمه حداقل یه خواب بزرگ داشته ...

من خونه بزرگ خریده بودم با عجله که سال بعد بفروشم جاش خوب نبود قدیمی سازم بود موقع فروشش خیلی به مشکل برخوردیم و با نذر و نیاز خونه فروش رفت برا خرید خونه شب و روز بگردید و خسته نشو و از خدا بخواا بگو خدایا این نهایت تلاش منه خودت بهترین جا رو که صلاحم باشه و بهم بسازه رو جلو راهم قرار بده .اینا رو از خدا بخواه خودش معجزه وار برات کارت رو درست می کنه 

من خونه بزرگ خریده بودم با عجله که سال بعد بفروشم جاش خوب نبود قدیمی سازم بود موقع فروشش خیلی به مشک ...

انشاالله ،دعا کنید منم هرچی صلاح هست نصیبم شه