2777
2789
عنوان

خانما نظرتون چیه

173 بازدید | 29 پست

من اثاثامو چیدم خسته وکوفته‌ام حالا بابام پیشنهاد داده باهاشون برم مسافرت خستگیم در بره امسب بریمـشنبه بیایم. به نظرتون برمـیا بمونم از خونه تمیز شدم لذت ببرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه من خلاقیت هم به خرج دادم برای اتاق خواب پرده نخریدم پرده جهیزیه‌ام که برای پذیرایی بود رو نصف ک ...

اقتصادی بود حرکتت

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
بروو حتمااا

میگه قبل محرمه بریمـشمال. خیلی دلمـ میخواد برم اما خستمـحال لباس جمع کردن ندارم خدایی. چون بابام محرم کلا تهران نیست میره کربلا واسه زائرا آشپزی میکنه

اره اخه پذیرایی چهارتا پنجره داره  اونو سفارش دام دو تومان شد دلمـنیومد واسه اتاق خوابا و اشپزخ ...

خوب کردی چون خودمم معمولا ازین حرکتا میزنم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
میگه قبل محرمه بریمـشمال. خیلی دلمـ میخواد برم اما خستمـحال لباس جمع کردن ندارم خدایی. چون بابام محر ...

خدا بابای شما رو نگهداره ... دست رد به سینه خادم امام حسین نزنی بهتره ها

اقتصادی بود حرکتت

ببین پرده های جهیزیمو یکسال زدمـبعد به خونه های بعدی نخورد. حالا پرده اشپزخانع قبلی رو زدم تو اتاق دخترم. البته تور سفیده چون وسایل دخترمم همش سفیده. پرده اتاق خواب قبلیمو زدم تو اشپزخانه پرده پذیرایی رو هم که گفتم.😂😂😂😂😂😂