2777
2789
عنوان

خانما نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
ببین پرده های جهیزیمو یکسال زدمـبعد به خونه های بعدی نخورد. حالا پرده اشپزخانع قبلی رو زدم تو اتاق د ...

عالی بود 😁😁😁تغییر دکور پردهای داشتی کلا

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بابای شما رو نگهداره ... دست رد به سینه خادم امام حسین نزنی بهتره ها

مرسی قشنگم. برا بابام دعا کنین تورو خدا انقدر سر زندگی من حرص خورده قند عصبی گرفته قندش ناشتا۱۵۷ هست 

اره خودمـخندم گرفت از کارم. بخدا انقد گرونیه مجبوره ادم از این کارا کنه

بابا بخدا الان دوهفته است بیرون نرفتم کارتم ۲هزار پول داره نداشتم آزمایشمو قسطی دادم

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
الهی که خدا حفظش کنه ... قربون باباهای مهربون    

انقد گریه کردم اخع بابام ورزش میکنه ما کلا خانوادگی شیرینی نمیخوریم هیچی فقط قند با چایی یا خرما همین. منو خواهرم داغونیم 

میگه قبل محرمه بریمـشمال. خیلی دلمـ میخواد برم اما خستمـحال لباس جمع کردن ندارم خدایی. چون بابام محر ...

عزیزم فوقش یه ساعت وقت بگیره جمع کردن لباسا 

بری هم خستگیت درمیره هم به بابااینا بیشترخوش میگذره

انقد گریه کردم اخع بابام ورزش میکنه ما کلا خانوادگی شیرینی نمیخوریم هیچی فقط قند با چایی یا خرما همی ...

گر نکهدار من آن است که من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

خدا باباتو حفظ میکنه 

خودتونم همینطور