2777
2789

کسایی که با وجود داشتن فولیکول و اسپرم خوب باردار نشدن بیایید فکر کنیم مشکل از کجاست که نمیشه 

نزدیک دو سال اقدامم عمل هم کردم تخمک خوبم دارم ولی نشده که نشده

عزیزم حکنت خداست یکم صبر کن . یکی از اشناهای ما با اون همه هزینه های سرسام اور بالاخره و بدون هیچ اتفاقی بعد از ۱۲ سال طبیعی حامله شد . 

گاهی نمیشود که نمیشود .

فقط توکلت به خدا باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حکنت خداست یکم صبر کن . یکی از اشناهای ما با اون همه هزینه های سرسام اور بالاخره و بدون هیچ ات ...

مرسی عزیزم سنم دیگه رفته بالا چقدر باید صبر کنم 

آزمایشای ژنتیک ، ایمنی ، انعقادی خودت دادی؟

شوهرت آزمایش اسپرم ،dfi داده؟؟؟

الان تقریبا نازایی بدون علت نداریم

خیلی این پروسه وسیعه یعنی تمام این آزمایشا هم بدی شاید باز یه دکتر دیگه علت دیگه ای پیدا کنه

آزمایشای ژنتیک ، ایمنی ، انعقادی خودت دادی؟ شوهرت آزمایش اسپرم ،dfi داده؟؟؟ الان تقریبا نازایی بدو ...

چون سقط نداشتم این ازمایش هارو برام ننوشتن تا حالا ای یو ای یا ای وی اف هم نکردم که بکم نگرفته این ازمایشهارو نوشتن که داده باشم

منم دقیقا تو شرایط نامعلوم به سر میبرم، هیچ ایرادی نیست ولی ما هم نزدیک دو سال اقدامیم، نمیشه نمیدونم چرا

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏
منم دقیقا تو شرایط نامعلوم به سر میبرم، هیچ ایرادی نیست ولی ما هم نزدیک دو سال اقدامیم، نمیشه نمیدون ...

منم واقعا نمی دونم چرا نمیشه بعضی وقتها میگم شاید همسرم دمای بندش خیلی گرمه اینجوره منم موندم به خدا

منم واقعا نمی دونم چرا نمیشه بعضی وقتها میگم شاید همسرم دمای بندش خیلی گرمه اینجوره منم موندم به خدا

ربطی به دمای بدن نداره

دکترامون متوجه نمیشن

من که دکترم رو بعد از یک سال و نیم عوض کردم و دارم فعلا میرم پیش یه دکتری بد نیست، ماه اولم باردار شدم ولی تو هفته ی ۶-۷ سقط شد، ۴ ماه استراحت کردم و این ماه اولمه که اقدام کردم خودت البته از اون یکی گروهمون در جریان هستی، که این ماه هم پری اومد، ولی این دکتره خیلی خوب شنیدم ازش

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏