2777
2789

سلام 

خانما میدونم حوصلتون نمیکشه تاپیکای قبلیمو بخونید یه خلاصه بهتون میگم

من و همسرم هشت ساله باهم ازدواج کردیم همسرم خیلی بداخلاقه خیانت میکنه اعتیاد داره به استمنا . من یه بار جدا شدم ولی به خاطر وضعیت مالی بده خانوادم همسرم اومد دنبالم قبول کردم  و برگشتم یه مدته میرم پیش روانشناس بهم گفت ما اصلا پیشنهاد به جدایی نمیدیم ولی موندن در کنار این آقا برای آینده شما و پسرتون به صلاح نیست ولی اول باید کار پیدا کنید من رفتم دنبال کار همه حقوقا ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومن بودن که نصفش میرفت واسه مهد پسرم تا اینکه یه کار پیدا کردم فروشگاه هفت ۲ میلیون با بیمه ولی کارش بی نهایت سخته حدودا در روز ۱۰ ساعته خودشم جابه جایی بار داره اصلنم نباید زمین بشینی حتی اگه مشتری نباشه الان چند روزه میرم کاملا آش و لاش شدم دیشب از تب و لرز خوابم نبرد به نظرتون برم این کارو یا نرم پسرمم خیلی بی قراری من و میکنه در هفته یه روزم باید ۱۶ ساعت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تا کار بهترپیدا کنی 

خودمم میگم برم از دیشب همسرم میگه نرو من قبل از اینکار خرید و فروش زعفران و شروع کرده بودم سود خوبی هم داشتم هسرم میگه نرو اون و ادامه بده 

اینجور که زود پوکیده و فرسوده میشی

الان چند روزه میرم اینقد حالم بد شده چون مجبورم زود از خواب بیدار شم خونه رو تمیز کنم غذا بپزم دلم میخواد به حال خودم گریه کنم 

خیلی حقوقشون پایینه در حد ۶۰۰ تومن

درکت‌میکنم‌چقدر‌سختته‌عزیزم

خدا‌گشایش تو‌کارت‌بده‌عزیزم

واقعا‌ناراحتتشدم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم
خودمم میگم برم از دیشب همسرم میگه نرو من قبل از اینکار خرید و فروش زعفران و شروع کرده بودم سود خوبی ...

نه برو با فروشزعفرون که نمیشه زندگی خودت و پسرت رو بچرخونی ناهار هم شب باید اماده کنی خونه تمیز کردن هم فقط جمعه ها یا هر روز فقط یه کار از خونه انجام بدی 

چون عادت نداری چهل روز بری عادت میکنی 

تعطیلی نداره . جمعه ها هم باید برم شب تا ساعت ۱۱ میرم 

پس هر روز یه کار از خونه انجام بده خودبخود کارها جمع میشه خونت هم مرتبه 

کم کم میتونی هندل کنی مشکلی نیست همزمان دنبال کار دیگه با شرایط بهتر باش

برو اولهاش بدنت عادت نکرده ادامه بدی عادت میکنی من باردارم از نه صبح تا هشت شب تدریس میدم اونم اونایی که خیلی ضعیفن یجورایی مشکل دارن جمعه ها کار خونت رو بکن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
الان چند روزه میرم اینقد حالم بد شده چون مجبورم زود از خواب بیدار شم خونه رو تمیز کنم غذا بپزم دلم م ...

نه عزیزم عوضش مستقل میشی اولشه درکت میکنم سخته ولی کار کن تا یه کار بهتر پیدا کنی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم