2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی نوزاد..کمک

3427 بازدید | 23 پست

سلام

نوزاد من20روزشه بینیش بدجور گرفته جوری که موقع شیر خوردن به سختی نفس میکشه

البته این گرفتگی موقع شیر خوردنش خیلی زیاده در حالت عادی خیلی نیست

داخل دماغشم تمیزه

اون پایین ماییناس؛انگار او ورودیه بینیشه از داخل

خشک هم نیست گرفتگیه بینیش 

قطره کلرید سدیم هم استفاده کردم فایده نداشته(البته دکتر داده بود ) 

چیکار کنم به نظرتون؟

کسی تجربه داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قطره فایده نداشته ببرش حموم شاید با بخار باز شه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

دستگاه بخور سرد هم خیلی خوبه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مرتب همون سدیم کلراید بزن براش اسپریشو بگیری بهتره هر چار ساعت بزن بهتر میشه بچت شیر خشک میخوره؟

فین گیرم یه مدلایی هست ک تو فیلمای زایمان نشون میدن ک باهاش دهن و بینی نورادو تمیز میکنن معمولا بنفش رنگه ازونا بخر باهاش بینیشو بکش بیرون ب من تو بیمارستان ازون دادن خیلی نرمه بچه اذیت نمیشه مکششم خوبخ

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
مرتب همون سدیم کلراید بزن براش اسپریشو بگیری بهتره هر چار ساعت بزن بهتر میشه بچت شیر خشک میخوره؟

اوایل به خاطر زردیش بهش میدادم الان خیلی کمش کردم

میخوام کلا قطعش کنم

اوایل به خاطر زردیش بهش میدادم الان خیلی کمش کردم میخوام کلا قطعش کنم

بخاطر شیر خشکه چیزی نیست عزیزم بزرگ تر بشه خوب میشه دختر منم همینجوری بود دیگه خس خس میکرد الان پنج ماهشه خوب شده دیگه البته شیرشم عوض کردما

همون اسپری و فین گیرو بزن خوب میشه البته من چهار یاعت یبار ک ن فرت و فرت اسپری میزدم براش

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤