2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی نوزاد..کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3432 بازدید | 23 پست
آخه بینیش تمیز تمیزه  وقتی قطره میریزم انگار فقط یکم مرطوب تر میشه گرفتگیه  از بینیش خار ...

ترشح پشت بینیشه انگار تو گلوشه اونجوری نیست ک ببینی فقط اگه تند تند اسپری بزنی شل میشه یکم بعد با فینگیر میتونی بکشی بیرون

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فین گیرم یه مدلایی هست ک تو فیلمای زایمان نشون میدن ک باهاش دهن و بینی نورادو تمیز میکنن معمولا بنفش ...

من یه مدلشو دارم خیلی نرم نیست پلاستیکش خشکه ولی کلا فینگیر براش جواب نمیده چون داخل بینیش تمیزه

هرچی هست اون پاییناس که فینگیر بهش نمیرسه

بخاطر شیر خشکه چیزی نیست عزیزم بزرگ تر بشه خوب میشه دختر منم همینجوری بود دیگه خس خس میکرد الان پنج ...

مرسی عزیزم

اسپری سدیم کلرید بگیرم؟

از زیر یکماه براش اسپری میزدی؟راه نفسش باز میشد؟

آخه بینیش تمیز تمیزه  وقتی قطره میریزم انگار فقط یکم مرطوب تر میشه گرفتگیه  از بینیش خار ...

پسر منم تا سه ماهگی اینجوری بود مجبور شدیم دستگاه بخور سرد بگیریم اما اونم زیاد فرق نکرد به قول شما بینیش تمیزه تمیز بود آخر سر به این نتیجه رسیدم که فعلا چون مجاری بییش کوچیکه اینجوری میشه و یکم هم دمای خونه رو پایین آوردم بهتر شد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه