2777
2789
عنوان

درباره عصر جدید یه سوال دارم

346 بازدید | 23 پست

اون دختره که برای فاطمه عبادی خوشحال بود و گریه میکرد نسبتی باهاش داشت؟؟؟

خودشم اوایل شرکت کرده بود و حذف شده بود

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

دیدم قیافش آشنا هستاااا

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بهش فکر کردم

شرکت کننده بوده ک حذف شده و فک کنم خوزستانیه ولی چرا اونقد گریه میکرد

برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
اتفاقا همین برا منم سوال شده بود خودش برا بازیگری اومده بود

خیلیییی دیگه غیر عادی گریه میکرد

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اره منم بهش فکر کردم شرکت کننده بوده ک حذف شده و فک کنم خوزستانیه ولی چرا اونقد گریه میکرد

خیلی عجیبه🤣