2777
2789

بیماری خودایمنی دارید مگه؟این دارو رو به ما میدن اخه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من بخاطربیماریم پردنیزولون میخورم فقط زمانیکه واقعاحامله بودم مثبت شد

مال من الان مثبت شد می‌خواستم ببینم ممکنه مال این داروها باشه

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
نه عزیزم من بخاطربیماریم پردنیزولون میخورم فقط زمانیکه واقعاحامله بودم مثبت شد

شما مشکلتون چیه ک مصرف میکردی 

اگ دوس داری بگو عزیزم

اخه برادر من بیمارخاص خونیه هفته ای3تا دونه اشو باهم باید بخوره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شما مشکلتون چیه ک مصرف میکردی  اگ دوس داری بگو عزیزم اخه برادر من بیمارخاص خونیه هفته ای3تا د ...

واقعاً؟ به من روزی دوتا داده یکی صبح یکی شب. تازه گفت مشکلی نداری فقط Tpo بالا. ترسیدم الان   

آینده حتما" زیباست.🥰
لوله م بسته س واسه التهاب اون داد

با عکس متوجه شدی؟؟؟ باز نشد با عکس؟ خیلیا میگن باهمون عکس رنگی اگ گرفتگی باشه باز میشه 

منم 23دارم خدا کنه خوب باشه برام دعا کن 

واقعاً؟ به من روزی دوتا داده یکی صبح یکی شب. تازه گفت مشکلی نداری فقط Tpo بالا. ترسیدم الان   ...

Tpoچیه؟ 

اره عزیزم خب برادرمن کوچیکه 4سالشه الانم دیگه بیماریش ازبین رفته خوب شده ولی به مدت 36ماه ک باید ماهانه ببریمش این قرصم باید مصرف کنه 

ان شاالله ک خدا لباس عافیت بپوشونه تن همه مریضا مشکل شما رفع شه داداش کوچولوی منم بهش نظری کنه

با عکس متوجه شدی؟؟؟ باز نشد با عکس؟ خیلیا میگن باهمون عکس رنگی اگ گرفتگی باشه باز میشه  منم 23 ...

آره،با عکس باز نشد من عکس با بیحسی رفتم درد زیادی حس نکردم

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
شما مشکلتون چیه ک مصرف میکردی  اگ دوس داری بگو عزیزم اخه برادر من بیمارخاص خونیه هفته ای3تا د ...

من کرون دارم بیماری التهابی روده یه نوع بیماری خودایمنی هست،ایشالاداداشتون هرچه زودترسلامتیشوبدست بیاره