2777
2789
عنوان

بیاید بگید مردای هر شهری از چه جور زنی خوششون میاد یکم سرگرم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3575 بازدید | 215 پست
حقیقتا من با پسرها حرف میزدم حتی پسرهای اینجا واتفاقا شهرهای بزرگ مثل تهران و... میپرسیدم لاغر یا چ ...

میدونم چی گفتن😊😂😂😂اینجا هم همینوو میگنن

من که داداشام فقط دنباله قد بلند و لاغرن چون خودشونم خیلی لاغرن 

داداشم میگه حوصله ندارم زن چاق بگیرم هی بخام ببرمش دکتر رژیم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانشاه اولین چیزی که ازیع عروس تعریف میکنن میگن وای چه خوشگله عروس فلانی یکیم اینطو گیرپسرمابیاد خواهر منم هزارتاخواستگارداشت ازدواج نکرد چون میدونست هدفشون زیبایشه باطن زیباشونمیبینن گفت گیرم زشت شدم فوری کارم بکشه طلاق یاخیانت وزندگی افتضاح بالاخره بایکی ازدواج کرد۵ ساله میخوادش مطمئنم ازهرخوشگلی خوشگلترشم هست میتونست بره پشت سرشم نگاه نکنه ولی چون باطن زیبای خواهرموبیشتردوست داشت موند

ولی در کل مردا براشون زن زنه .اوایل انقدر شوهرم بهم میگفت چاق شوووو.لاغر نیستما ولی شوهرم خیلی چاق میخواااااس😂😂😂

ی دفه بهش گفتم ببین خودتم بکشی من نمیشم اون زنه خپلی ک با ۸۵ کیلو وزن تو اشپزخونه بیاد همه جاشم بو قرمع سبزی بده /:

طفلی دیگه هیچی نگف😂

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
سلام آقای @مهندس_رضا   دوست دارم بدونم شما از چه جور دختری خوشتون میاد   ببخشید که ...

خودتونم نظرتونو بگین حالا که اومدین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میدونم چی گفتن😊😂😂😂اینجا هم همینوو میگنن من که داداشام فقط دنباله قد بلند و لاغرن چون خودشونم خی ...

بستگی داره باو خوب هرکس مدل خودش میخواد

منظورش از لاغر کسی که هیچی نداره یا کم داره 

بعدهم چه اهمیتی داره 🤔هرکس یک مدل میپسنده من تجربه ام گفتم 

معمولی یعنی چجوری؟!

نه لاغر که بگن لاغره 

نه چاق که بگن چاقه 

قدش هم 165 تا 175

خوش سیما 

اینا از چهره و اندام 

کلا کم توقع 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند