2777
2789
عنوان

بیاید بگید مردای هر شهری از چه جور زنی خوششون میاد یکم سرگرم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3575 بازدید | 215 پست
ولی در کل مردا براشون زن زنه .اوایل انقدر شوهرم بهم میگفت چاق شوووو.لاغر نیستما ولی شوهرم خیلی چاق م ...

منمم مادر شوهرم بهم گفت یه کوچولو چاق تر شو 

اصلانم لاغر نیستما با این که قدم بلنده 

ولی نامزدم گفت اگه یه کیلو اضافه کردیی دیگه نمیتونم نگات کنم 

انقد بدشش میاد از زنای چااق نمیدونم چرا😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منمم مادر شوهرم بهم گفت یه کوچولو چاق تر شو  اصلانم لاغر نیستما با این که قدم بلنده  ولی ...

خخخخخخخخخخخخ مادرشوهرا همینجورن

🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂

مرد خوب و بد همه جا و توی هر قومیتی هست.. مثلا من ک شوهرم عربه خیلی مرده خوبیه. تحصیلکرده و در همه مسائل زندگیمون باهم مشورت داریم ده سال عاشق هم بودیم. و بالاخره ازدواج کردیم. دیشب تو خیابون راه میرفتیم ی آقایی از جفتمون رد شد. جلو آقاهه گف حبیبتی انتی عمری 😍.. 

بنظر من ،مردی که زنش رو دوست داره ،فکر میکنه همه زنا اگه مثا اون باشن خوبه ،ینی بهترین حالت ،همون حالت زن خودشه 

یکیو مبشناسم تا خانمش بیکار بود میگفت زن باید خانه دارباشه ،بعد که استخدام شد میگه چه معنی میده زن بیکار باشه و اینقد وقتشو هدر بده !خخخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

تهرونی ها دنبال خوشگل وخوشتیپ اند😁

خوشگل وخوش تیپ از نظرشون ینی چی ؟!ینی با جزییات بگید 

مثلا یکی چشم رنگی. رو خوشگل میدونه یکی نه 

یکی تو پر بودن رو ترجیح میده یکی قدو 

باید دید منظور از خوشگل و خوش تیپی ک شپا میگید دقیقا چیه

توخوشگلی ب دخترای ترک نمیرسن این ثابت شده اس

ترکا قبلا خوشگل بودن نسل جدیدشون دیگه خوشگلی قبلو ندارن 

بعدم زنای کرد معروفن به زیبایی و قد بلند و هیکلل خوشگل اینو همه ایران میدونن  

گلم ترکا قد بلند نیستن اصلا 

(پ.ن: خودم نه ترکم نه کرد)

مردها از هر زنی خوششون میاد الا زن خودشون 

جمع نبند 

اصلا همچین چیزی نیست

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند