2777
2789

کلا خصوصیات بگید 

چمدونم قدش 

رنگ پوستش 

اخلاقش

استایلش

مدل تیپ زدنش مثلا امروزی یا مثلا مانتو جلو بدز یا معمولی و...

اگر پولکیم هستن و مثلا فلان شهر معمولا دخترا پولدارو پسند میکنن بگید ولی لطفا رو این چیزا خیلی مانور ندید ک اقا الان همه جا به فلان و فلان نگا میکنن

هرکسی تجربه خودشو بگه 

وا مگه سلیقه مردای هر شهر فرق میکنه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

به نظر من ربطی به شهر نداره 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا نشه صلوات🤭

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

مال ما 

فقط دختر باشه 😂

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌