2777
2789

چندبار تاحالا اینو گفته بودم قبلا البته با کاربری قبلیم ک تعلیق شد گفتم براتون تعریف کنم بخندید یکم😑😂

من ۱۶ سالم که بود چندوقت حالت تهوع شدید و معده درد داشتم طوری که از بوی غذا حالم بهم می‌خورد اشتها نداشتم اصلا پریودمم ۲ ماه عقب افتاده بود

چندبار رفتیم دکتر فقط سرم و آمپول ضدتهوع میزدن و نمیفهمیدن مشکل من رفلاکس معده س😒

خلاصه منم ترسیده بودمممم نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داد شب رفتم تو گوگل سرچ زدم حاملگی بدون ر ا ب ط ه

نوشته بود ۲ درصد زنان بدون راب ط ه حامله شدن

بچه ها خداشاهده اینو که خوندم تا چند دقیقه ضربان قلبم رو حس نمیکردم

( حالا من نگام به نگاه ی پسر نیفتاده بود چه برسه به چیزای دیگه نمیدونم چرا انقدر تباهم بودم)😭😂

همون شب رفتم یه شال برداشتم محکم دلمو بستم که یه وقت رشد نکنه یا برجسته نشه تا صبح هم باش حرف میزدم میگفتم تو از کجا اومدی از خدا بی خبر😂😂😂

هیچی تا پسفردا صبر کردم دیدم واقعا دارم سکته میکنم تو مدرسه هم به همکلاسیام نگاه میکردم تو دلم میگفتم خوشبحالتون حامله نیستید😭😭😂

آخر به مامانم گفتم مدرسمون موش آزمایشگاهی آوردن گفتن بیبی چک بگیرید باید رو نمونه ادرار موش ها آزمایش انجام بدیم

مامانمم رفت گرفت و خلاصه من زدم و خیالم راحت شد چون منفی بود....

ولی بعد فهمیدم ممکنه تاریخ گذشته باشه خلاصه اخر رفتم ازمایش خون دادم😂

الانم چندساله فاموتیدین مصرف میکنم و دیگه حامله نشدم از  اونموقع😂😂😭😭

امیدوارم دلتون شاد شده باشه با خوندن خاطرم😂❤️

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا هم البته یادمه گفتیاون موقع هم کلی خندیدم خدا خیرت بده😆🤧🤣🤣🤣🤣

اره چندباری تعریف کردم هر چندوقت یبار میگم یادتون بیاد شاد شید😂😂😂❤️

اعلان هامو چک نمیکنم پاره کن خودتو😂آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

فقط قضیه تست بارداری موش ها 🤣🤣 چند سالت بود؟

۱۵،۱۶😂