2777
2789

سلام عزیزم من زایمان طبیعی کردم و واقعا راضی بود

یه زایمان طبیعی عالی و راحت

که فقط فقط ۴ دونه بخیه خوردم و مامای همراه داشتم

و شوهرم کنارم بود و یه عالمه بهم انرژی میداد

و بیمارستان خصوصی بودم با یه عالمه پرستار مهربون و با انرژی

خاطره ی قشنگش هم تو امضام هست

اگه سوالی چیزی داشتین بفرمایید تو تاپیک خاطره زایمانم اونجا درخدمتم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من زایمان طبیعی کردم و واقعا راضی بود یه زایمان طبیعی عالی و راحت که فقط فقط ۴ دونه بخی ...

عزیزم تهران بودی؟

یه سوال دیگه

قد و وزنت رو میشه بگی؟ ببخشیدا

می خوام با خودم مقایسه کنم ببینم به جثه است یا نه🤗

عزیزم تهران بودی؟ یه سوال دیگه قد و وزنت رو میشه بگی؟ ببخشیدا می خوام با خودم مقایسه کنم ببینم به ...

نه گلم تهران نیستم

نه قربونت بشم خواهش میکنم

وزنم ۶۰ قدم ۱۷۰

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
جدی اینو من اولین بار میشنوم.چیجوری آخه دست میزارن باز میکنن؟؟    

بعضی وقتا دکتر ترجیح میده که خودش یه برش کوچیک توی پرینه ایجاد کنه. مثلا وقتی لازمه که زایمان سریعتر انجام بشه یا سر بچه بزرگه یا... کلا هم بعضی از پزشکا برش پرینه رو ترجیح میدن به اینکه خودش پاره بشه چون قابل کنترلتره.خلاصه به نظر دکتر در طول زایمان بستگی داره 

پس ریزه میزه نیستی خوندم الان شرح زایمانتو خیلی قشنگ بود الهی همیشه سلامت باشید هرسه تاتون کنار هم ...

نه متوسطم😄😄😄

افتخار دادی عزیزم مرسی گلم