2777
2789
عنوان

عاقا دلش تنگ شده بعد سه ماه🙃🙃🙃

351 بازدید | 20 پست

خونشون یک هفته  س خالیه و از اون اصراااار ک بیام خونش😏😏😏😏😏 

میگه دلتنگم و از این چرا وپرتا منم گفتم اگه دلتنگی بیا بیرون بیینمت .گفتم من خونه کسی نمیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نریاااا😐

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
خرم مگه

ینفره میری دونفره برمیگردی

یره ی دلتنگی مامان میشی😐😂

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
شما جای من بودین چی جوابش میدادین؟

بریم بیرون