2777
2789
عنوان

اگه ملک بنام زن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 26 پست
بجا پرسیده بهش گفتن که ملک جای مهریه ات هست چون خودت شاغل نبودی دلیلی نداشته همسرت خونه رو بنامت بزن ...

نه اینطوری نیس.میتونه درخواست مهریه بده!

دانش آموخته طب سنتی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجا پرسیده بهش گفتن که ملک جای مهریه ات هست چون خودت شاغل نبودی دلیلی نداشته همسرت خونه رو بنامت بزن ...

اگه سند وحود داشته باشه که بجاییی مهریه بود ایجوری میشه حساب کرد 

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
پس خونه مال زنه جدای اون از ارثیه مرد تمام مهریه شو میتونه برداره

منم نظرم اینه ولی بهش گفتن چون شاغل نبودی دلیلی نداشته شوهرت ملک رو بنامت بزنه و قطعا خواسته مهریشو بده 

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
منم نظرم اینه ولی بهش گفتن چون شاغل نبودی دلیلی نداشته شوهرت ملک رو بنامت بزنه و قطعا خواسته مهریشو ...

خوب شوهرش دوست داشته به نام زنش کرده

مگر یک انتطار را چقدر می توان کشید یا رب نظر تو بر نگردد
خب پس چرا نمیخواد قبول کنه مهریش شرعا مشکل داره 

چون خانواده همسرش میخان انحصار وراثت کنن چون خودشونم سهم میبرن ولی دخترخالم و خانوادش نمیخان بزارن خانواده شوهرش چیزی بهشون برسه

منم نظرم اینه ولی بهش گفتن چون شاغل نبودی دلیلی نداشته شوهرت ملک رو بنامت بزنه و قطعا خواسته مهریشو ...

نه دارن سرشو کلاه میزارن

هبه و هدیه جای مهریه نیست...اصلا کادو تولدش بوده چه ربطی به مهریه داره

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اگ به نام زن باشه نه!

از اول نبوده یه مدت شوهرش مریض بوده تو اون مدت بنامش زده

نه دارن سرشو کلاه میزارن هبه و هدیه جای مهریه نیست...اصلا کادو تولدش بوده چه ربطی به مهریه داره

وکیل خونواده همسرش بهش گفته به لحاظ عقلانی نمیشه گفت خونه هدیه بوده،.!

وکیل خونواده همسرش بهش گفته به لحاظ عقلانی نمیشه گفت خونه هدیه بوده،.!

اگه خودش ادم ساده و بی زبونیه حتما بره وکیل بگیره...خیلی راحت خونه مال این میشه مهریشم میگیره

به لحاظ عقلانی معنی بده یا نه مهم نیست، مهم اینه از لحاظ قانونی معنی میده

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
چون خانواده همسرش میخان انحصار وراثت کنن چون خودشونم سهم میبرن ولی دخترخالم و خانوادش نمیخان بزارن خ ...

خب میتونه بگه ن اینو بعنوان هدیه بنامم زد و حرفی از مهریه نزده اما شرعا این کار اشتباه