یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم نظرم اینه ولی بهش گفتن چون شاغل نبودی دلیلی نداشته شوهرت ملک رو بنامت بزنه و قطعا خواسته مهریشو ...
نه دارن سرشو کلاه میزارن
هبه و هدیه جای مهریه نیست...اصلا کادو تولدش بوده چه ربطی به مهریه داره
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
وکیل خونواده همسرش بهش گفته به لحاظ عقلانی نمیشه گفت خونه هدیه بوده،.!
اگه خودش ادم ساده و بی زبونیه حتما بره وکیل بگیره...خیلی راحت خونه مال این میشه مهریشم میگیره
به لحاظ عقلانی معنی بده یا نه مهم نیست، مهم اینه از لحاظ قانونی معنی میده
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"