2777
2789

سلام دوستان من با پماد ساختنی سولفور +وازلین نتیجه گرفتم برید داروخانه بگید براتون سولفور وازلین بسازن ۶گرم سولفور+ 100 گرم وازلینو باهم ترکیب کنن 

طریقه مصرف:باید سه شب متوالی به سرتا سر پوست مالیده شود و صبح روز چهارم شسته شود در صورت لزوم درمان یک هفته بعد میتواند تکرار شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بهداشت دارو میده میزنی بعد دوروز میری حموم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

سلام عزیزان. من چند وقتیه که خیلی در مورد درمان بیماری گال خوندم. چون یکی از دوستان خیلییی دورم به این حشره آلوده شد. که در اصل یک نوع کنه یا مایت هست. ایشون الان درمان شده. اول دکترا تشخیص ندادن و همش داروهاش انتی بیوتیک مخصوصا قارچ کش براش تجویز شد و هم چنین ضد حساسیت. بازم خوب نشد و من خودم سرچ زدم و با توجه به علایم فهمیدیم گال هست. رفت دکتر به دکتر گفت خودم میدونم گاله دکتر تست زد و دید درسته. خلاصه فقط بهش شامپو پرمترین داد و گفته بود پماد فایده نداره البته این اقای دکتر کلا اسم گال رو نشنیده بود و اون لحظه که دوستم رفته بود پیشش کتابش رو باز کرده بود در مورد گال خونده بود (یسری دکترا...) و بعدم رفته بود از کادر داروخونه پرسیده بود چیکار باید بکنه. دوستم شامپو دوشب پشت سر هم زد بازم زیاد شد جوشاش و خارشش. رفت خودش پماد پرمترین خرید زد. این پمادم ما از توی سایت ها باهاش آشنا شدیم. کامل از زیر گوش به پایین. ۸۰ درصد خارش کم شد ولی بازم داشت ک به پیشنهاد یکی از دوستان دیگه ام ک بهم گفت قبلا گال گرفته و خوب شده و من پرسیدم چیکار کردی گفت موبر زدم. گفت بوی موبر اینارو میکشه حالا شایدم موبر به منافذ و تونل هایی که این حشره درون پوست ایجاد میکنه نفوذ میکنه و فکر میکنم امونیاک داره و حشره و تخمش رو در جا میکشه.

عزیزان حتما بذارید سه چهار روز از استفاده از پرمترین بگذره بعد برید حموم خودتون رو با صابون بشویید بعد پودر موبر رقیق درست کنید و با دست کااامل تا زیر خط موی  گردن ماساژ بدید. ۱۰ دقیقه بذارید رو بدن بمونه. بعد فقط با اب خالی خودتون رو ابکشی کنید و بیاید بیرون از حموم. یکم پوست خشک میشه ولی تحمل کنین. معجزه میکنه موبر. ولی به نظرم وقتی موثر تره ک فقط با اب ابکشی کنید نه لیف بکشید نه صابون نه هیچی.باید یکم بمونه رو پوستتون ک با اب خالی شستن اسنطوری میشه. دو سه روز بعد ک نوبت دوز دوم پماد پرمترین میشه برید حموم با صابون بشویید بدنتون رو بعد بیاید پماد بزنید. 

دوباره دو سه روز بعد برید حموم با صابون بشویید بدن رو و دوباره موبر رقیق بزنید. موبر رو اگر دوست دارید خمیری درست کنید ک موهاتون رو هم ببره ولی ب نظرم چون مو هم وقتی در میاد خارش ایجاد میکنه بهتره رقیقش کنید. دوست من ب حرف من گوش کرد و رقیق کرد و جواب داد. اگه همگی گرفتید توی خونه ک باید همگی با هم اینکارار رو بکنید چون اگر رو بدن شما پاکسازی بشه دوباره از یکی دیگه میاد بهتون این حشره. دوستم رو مبل هاشون نمی نشست اکثر مواقع تو اتاق خودش بود و برای غذا میرفت ولی جایی میشست ک کسی هیچ وقت نمیشینه. لباساشو مرتب شست و هم چنین تشک پتوش رو با اسپری دور کننده ی حشرات پرمترین که از داروخونه خریده بود سمپاشی کرد.

عزیزان خلاصه ی کامنت قبلیم:

اول تمام لباس هاتون رو بشویید و چنتا بذارید برای دوره ی درمان که بشه جوشوندشون و خراب نشن.

تشک رختخواب و پتو رو با اسپری دور کننده حشرات پرمترین سمپاشی کنید خوب. از داروخونه ها میشه تهیه کرد

برید حموم خودتون رو با صابون کامل بشویید. بعد حموم خودتون رو ک خشک کردید پماد رو از نوک پا بین انگشتا همه جای بدن هیچ نقطه ای جا نیوفته تا پشت گوش هاتون بزنید. صورت و موها نباید بزنید.

حدود ۳ روز بعد برید حموم با صابون خوتون رو بشویید و بعد پودر موبر رو با اب قاطی کنید و ی محلول نسبتا رقیق مثل ماست شل درست کنید و کامل تا زیر موهای گردن و سر رو با موبر ماساژ بدید ۱۰ دقیقه

دو سه روز بعد نوبت دوز دوم پماد پرمترین میشه برید حموم با صابون خودتون رو بشویید و بعدش خودتون رو خشک کنید و پماد رو کامل مثل دفعه ی قبل بزنید. پرمترین روش نوشته ۱۰ روز میمونه داخل پوست.

بعد ار ۳ تا ۴ روز دوباره برید حموم و همون موبر رقیق رو به مدت ده دقیقه بزنید. نکته ی مهم در موبر اینه ک بعد از اینکه موبر زدید فقط بدنتون رو با اب ابکشی کنین صابون نزنید. اینزوری موبر یکم داخل منفذای پوست میمونه و حشره ی عامل گال رو میکشه. یکم پوست خشک میشه ولی تحمل کنید. معجزه اش رو میبینید.

سر این بیماری خیلی اذیت شد دوست صمیمیم. و من خیلیییی دنبال راه حل گشتم توی نت. برای همین من این وقت شب اومدم براتون راه حل رو (موبر و پرمترین) نوشتم که اگه گال طول کشید و خوب نشد با داروی دکترا از این دوتا استفاده کنید. دوس داشتم خودم اگه کسی قضیه ی موبر رو میدونست زودتر میفهمیدم برای همین خودم نوشتم ک شما استفاده کنید

من چون درس حشره شناسی خوندم باید بگم ک حشره ها و هم چنین قارچ ها ممکنه به راحتی به ی دارو و سم مقاوم بشن برای همین باید از چند روش برای حذف اونا استفاده کنید ولی مراقب باشید این داروها و روش ها با هم تداخل نداشته باشن. وقتی میخاید از دو ماده روی پوستتون استفاده کنید قبلی رو بشویید و چند روز هم بذارید بگذره بعد روش دوم رو استفاده کنید.

برو بهداشت دارو میده میزنی بعد دوروز میری حموم

چه دارویی میده؟من لوسیون لیندان،کرم پرمترین،دارو گیاهی،دماد کورتامیتون استفاده کردم تا بحال.بهداشت چیزی غیر از این میده؟

عزیزان خلاصه ی کامنت قبلیم: اول تمام لباس هاتون رو بشویید و چنتا بذارید برای دوره ی درمان که بشه جو ...

ممنونم واقعا که این همه توضیحات نوشتین

قبلا من زیر بغلم و ران و پشت زانو و ارنج بثورات و خارش داشتم

با درمان هایی که کردم الان اون بثورات  رفته و جای جدیدتر تاحیه نشیمنگاه و دو تا پهلوهام و خط کمر بند و یکم سینه و زیرش خارش میکیره و دونه میزنه،

من مشکلم با موبر اینه که بعد از استفاده پوستم خارش میگیرفت تو حالت عادی حالا که این قضیه گال هست اگه خارش بگیره نمیدونم از کدومه

بعد اینکه پرمترین رو گفته شب بزنید صبح روز بعد بشورین اما شما میگین چند روز رو پوست بمونه ،این مشکلی ایجا‌د نمیکنه؟

همه اون کارایی رو که گفتین انجام میدم کل لباسا و وسایل خواب رو با اب داغ شستم و توی خونه فقط یه جای مخصوص برای خواب و نشستن دارم که پلاستیک یا سفره یکبار مصرف میندازم و میشینم🥺🥺

مسئله دیگه اینکه من با شوهرم و بچه پنج ساله زندگی میکنم اونا هیچ علائمی ندارن و خودم حدود یک ماه و خورده ای هست درگیرم با این وجود لازمه اونا هم درمان بشن؟حدود یک ماهه کلا جای خواب و اینا جدا کردم

ممنونم واقعا که این همه توضیحات نوشتین قبلا من زیر بغلم و ران و پشت زانو و ارنج بثورات و خارش داشتم ...

خواهش میکنم. عزیزم دوست من که مشکلی براش پیش نیومد وقتی پماد رو بدنش بود. پمادش هم ۵ درصد هست با تعریق هم کلیش از بدن میره. بله بعضی ها گال دارن ولی روشون علایم خاصی ایجاد نمیشه چون بیش تر خارش ها بخاطر واکنش بدن هست به ترشحات این موجودات و بعضی ها بدنشون حساسیت نشون نمیده یا یبار نشون میده دفعه اول بعد دیگه نه. پس بهتره دو سه بار بزنن پماد رو بچتون و همسرتون چون گال خیلی خیلی راحت میره ب بدن افراد دیگه با ی تماس کوچیک. عزیزم بعد اینکه موبر زدید کرم مرطوب کننده بزنید که پوست خشک نشه و خارش ایجاد نکنه. دوست من موبر که میزد خارشش خیلی خیلی کم میشد. خیلی جالب بود. ولی فقط قسمت واژینال رو بعدش با ژل بهداشتی میشست چون فقط اون قسمت خارش میگرفت با موبر. عزیزم دوست من دو سه ماه طول کشید تا علایم از رو بدنش رفت. چون بینش میپرسیدم ازش مثلا میدید نداره علایم یکم دیر میزد پماد پرمترین رو یا موبر خیلی دیر میزد. بعد دوباره میدید رو انگشتاش دوباره دونه زده. بار دوم سفت چسبید به پماد و موبر. ی در میون زد. الانم خوب شده خداروشکر. ولی قشنگ دو ماه و نیم تا سه ماه یادمه طول کشید تا خوب شد. الانم نه من نه اون به هیچ وجه هیچ لباسی رو که از بیرون میخریم حتی مانتو و کاپشن 😂 بدون شستن نمیپوشیم. از بس که این گال اذیت کرد. دوست من دختر بسیار تمیزی هست و فکر نکنید شما بهداشت رو رعایت نکردید ک گال گرفتید اصلا اینطور نیست. دوست من هر دو روز میره حموم لباساش همیشه شسته و تو افتاب پهن میکنه. من خودم با یکی از فامیل هامون که دکتره در مورد گال سوال پرسیدم چنان برخورد بدی داشت میگفت وااای مگه دوستت چقد کثیفه ک گال گرفته و حتی دکتری ک دوستم رفته بود هم رفتارش مشابه فامیل ما بود. چون این موجود اکثرا توی مناطق محرومی که بهداشت رعایت نمیشه خیلی شایع هست همه ربطش میدن به بهداشت. پس اصلا به حرف چنین ادم هایی گوش ندید و روی درمان خودتون تمرکز کنید. ادم های نفهم رو نمیشه کاریشون کرد فقط باید بیخیالشون شد و محلشون نداد و اطلاعات کم تری هم بهشون داد.

سلام دوستان. ی راه حل محشر برای گال پیدا کردم. فقط و فقط وازلین هر شب کامل بدن رو بزنید. اینا نمیتونن دیگه فعالیت کنن. ترجیحا میتونید قبلش یبار پرمترین بزنید و فرداش برید حموم و وازلین رو شروع کنید. سعی کنید شبای اول زیاد بزنید روی پوست که بهتر اثر کنه. اینکه تا چه مدت باید وازلین بزنید شبا رو بستگی به خودتون داره که چقدر محیطتتون آلوده اس

سلام دوستان. ی راه حل محشر برای گال پیدا کردم. فقط و فقط وازلین هر شب کامل بدن رو بزنید. اینا نمیتون ...

سلام شب وازلین استفاده کنیم فردا صبح باید بریم حموم؟ من حدودا دوهفته شده ک درگیر گال شدم فک میکردم حساسیت فصلی هس تا این ک دو روز پیش رفتم دکتر گف ک گال گرفتم خیلی ناراحت و نگرانم بچه ی ده ماه دارم برای همین نمیتونم پماد پرمترین رو ب سینه هام بزنم از طرفی میترسم بچمم بگیره میشه یکم توضیح بدین 

سلام شب وازلین استفاده کنیم فردا صبح باید بریم حموم؟ من حدودا دوهفته شده ک درگیر گال شدم فک میکردم ح ...

سلام. شما گال گرفتید درمان شدید؟ منم یه ماهه درگیرم☹ پماد دستساز سولفور وازلین استفاده کردم دو هفته. بهتر شده بودم ولی باز از دیشب تنم میخاره. کل وسایلو یا بخارشو زدم یا با آب داغ شستم و اطو زدم. نمی دونم چیکار کنم دیگه

سلام دوستان وقتتون بخیر 

دوستان کمک کنید من و مادر و بردارم گرفتیم قطعا شوهرم هم از من میگیره

ما کامترین زدیم فایده نداشت

هفته پیش قرص ایورمکتین گرفتیم و داریم میخوریم

ولی هیچ فرقی نکردیم

تورو خدا اگر راه دیگه ای دارید بهم بگید

شرایط مامانم اصلا خوب نیست 

کل بدنش رو گرفته و جوش زده و خارش داره 

تازه هم شیمی درمانی کرده واسه همین خیلی بدتر شده

http://www.cooki-haye-man.blogfa.com/
سلام دوستان. ی راه حل محشر برای گال پیدا کردم. فقط و فقط وازلین هر شب کامل بدن رو بزنید. اینا نمیتون ...

سلام منم دوهفتس درگیر شدم ی خاب راحت ندارم باردارم هستم میتونم از روشای ک شما گفتین استفاده کنم؟پوستم درد گرفته انقد. خاروندم درضمن اگ کسی دستشوبهم زد باید تمیز بشوره تا سرایت نکنه؟

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️