عزیزان خلاصه ی کامنت قبلیم:
اول تمام لباس هاتون رو بشویید و چنتا بذارید برای دوره ی درمان که بشه جوشوندشون و خراب نشن.
تشک رختخواب و پتو رو با اسپری دور کننده حشرات پرمترین سمپاشی کنید خوب. از داروخونه ها میشه تهیه کرد
برید حموم خودتون رو با صابون کامل بشویید. بعد حموم خودتون رو ک خشک کردید پماد رو از نوک پا بین انگشتا همه جای بدن هیچ نقطه ای جا نیوفته تا پشت گوش هاتون بزنید. صورت و موها نباید بزنید.
حدود ۳ روز بعد برید حموم با صابون خوتون رو بشویید و بعد پودر موبر رو با اب قاطی کنید و ی محلول نسبتا رقیق مثل ماست شل درست کنید و کامل تا زیر موهای گردن و سر رو با موبر ماساژ بدید ۱۰ دقیقه
دو سه روز بعد نوبت دوز دوم پماد پرمترین میشه برید حموم با صابون خودتون رو بشویید و بعدش خودتون رو خشک کنید و پماد رو کامل مثل دفعه ی قبل بزنید. پرمترین روش نوشته ۱۰ روز میمونه داخل پوست.
بعد ار ۳ تا ۴ روز دوباره برید حموم و همون موبر رقیق رو به مدت ده دقیقه بزنید. نکته ی مهم در موبر اینه ک بعد از اینکه موبر زدید فقط بدنتون رو با اب ابکشی کنین صابون نزنید. اینزوری موبر یکم داخل منفذای پوست میمونه و حشره ی عامل گال رو میکشه. یکم پوست خشک میشه ولی تحمل کنید. معجزه اش رو میبینید.
سر این بیماری خیلی اذیت شد دوست صمیمیم. و من خیلیییی دنبال راه حل گشتم توی نت. برای همین من این وقت شب اومدم براتون راه حل رو (موبر و پرمترین) نوشتم که اگه گال طول کشید و خوب نشد با داروی دکترا از این دوتا استفاده کنید. دوس داشتم خودم اگه کسی قضیه ی موبر رو میدونست زودتر میفهمیدم برای همین خودم نوشتم ک شما استفاده کنید