2777
2789
عنوان

خدا نینیمو ازم گرفت

5614 بازدید | 129 پست

بالاخره تو 41 هفته و 2 روز زایمان کردم دیروز مرخص شدم ولی نینیم بعد زايمان ایست قلبی کرد و بعد از یه ساعت و خورده ای احیا نشد شوهرم نذاشت بیشتر ادامه بدن گفت بچه مو اذیت نکنین فردا میریم بهشت زهرا خاکش کنیم هنوز باورم نمیشه همه چی تموم شده شوهرم نذاشت ببینمش فردا هم از دور میذارن ببینم وای خدا یادش میفتم جیگرم آتیش میگیره تو رو خدا برام دعا کنید آروم بشم سعی میکنم جلوی دخترم گریه نکنم ولی میدونه یه اتفاقی افتاده هی میگه الان کی تو دلته میگم هیشکی میگه پس داداشی کجاست گفتم رفته پیش خدا بعد بغض میکنه و میره تو اتاقش الکی با اسباب بازیاش ور میره  و پخش و پلا میکنه به نظرتون میفهمه رفتن پیش خدا یعنی چی

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تسلیت میگم چقدر سخته 😔

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خیلی متاسفم دوست عزیزم خدا بهت صبر بده😔

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

😢😢😢😢😢😢😢

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏