2777
2789
عنوان

ازاد

105 بازدید | 18 پست

من مامانمم تنها زندگی میکنه ۷تا بچه ایم دوتا داداش پنج تاخاهر همه ازدواج کردیم..بابامم فوت کرده..خیلی ناراحتم‌ک مامانم تنهاس تورو خدا بگید چیکار کنم.خیلی دلم‌براش میسوزه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد بهش سر بزنید نوبتی شبا پیشش بمونید

فقط منم ک هفته ای ی بار بهش سرمیزنم خونم تا خونه مامانم یکم دوره.اما مشکلی نیس واسم.خاهرامو داداشم خیلی سنگدلن هیشکی نمیره بهش سربزنه..شاید باورت نشه ب قران شبا از خاب میپرم‌میگم الان مامانم تناس طفلکی..اماخب کاری ازدستم برنمیاد 😥😥

نمیاد میگه مسیره کارم خیلی دور میشه 😑😭😭

خب اگه بچه نداری سختت نیس زیاد بهش سر بزن اخ  هفته ها همه پیشش باشید روزای دیگه هم هر روز یکی مهمونش کنه دلش نمیگیره دیگه

خدایاشکرت...

[QUOTE=102579453]مادربزرگ منم اینطوره ولی بیشترشبا میره خونه ی خالم روزا خونه ی خودشه نوبتی ببرین پیشتون حداقل شبا بمونه

نمیاد راحت نیس..من همیشه میگم داداشام خیلی نامردن دوتاشونم خونه دارن اما نمیگن بیا پیش ما 😭😥😥

آخی عزیزم 🙁 اگر میتونید نوبتی برید بهش سر بزنید

💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم  برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️  امضا:صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی‌ رود!یک روز همین نزدیکی‌ها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر... 
[QUOTE=102579453]مادربزرگ منم اینطوره ولی بیشترشبا میره خونه ی خالم روزا خونه ی خودشه نوبتی ببرین پی ...

دلم گرف باتاپیکتون واقعا بچه بزرگ کن تموم زندگیتو بهشون بده جوونیتو خوشیاتو بعدش تنهابمون ..دقیقا عین اخرتمون