2777
2789
عنوان

ازاد

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 18 پست
دلم گرف باتاپیکتون واقعا بچه بزرگ کن تموم زندگیتو بهشون بده جوونیتو خوشیاتو بعدش تنهابمون ..دقیقا عی ...

منم همیشه خودم‌میگم..میگم این همه بچه یکی شعور نداشته باشه ک مامانیو هی دعوت کنن..خونه منم نمیاد اخه من بامادرشوهرم اینا زندگی میکنم راحت نیس اینجا اما اون یکیا همه مستقلن برا خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابرات حفظش کنه ولی تا داریش قدرشو بدون نداشتنش خییییییییلی بده.😞

خیلی سخته بخدا تنها جاایی ک میرم همون خونه مامانمه یعنی جایی نیس برم خودشم همیشه میگه مگیه دلم برا تو میسوزه زبونم لال میگه اگه بمیرم تو تنها میشی

منم همیشه خودم‌میگم..میگم این همه بچه یکی شعور نداشته باشه ک مامانیو هی دعوت کنن..خونه منم نمیاد اخه ...

خداهیچکدوم ازبنده هاشو به حال خودش رهانمیکنه خیالتون راحت ممکنه یکی اونقدباخدارفیق باشه ک وجودیانبودکسی ب چشمش نیادان شاءالله ک مادره شماهم همینطوره اما وظیفه ی بچه هاشون این بود ک بهش سربزنن وهرچی لازم بود براش فراهم کنن درواقع نعمت بزرگی هس ک غافلن متاسفانه شما تامیتونی بهشون سربزن ویانشد زنگ بزن اجرتون پیش خداس اما یادشون باشه هرطوربودن بچه هاشونم برااونا همون میشه