2777
2789
عنوان

نوزاد دوماه و نیمه کمککککک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 37 پست
منم‌حالت پسرم مثل اینه که میترسه .ولی نت خیلی منو ترسوند ‌

توجه نکن یه بار به دکترش بگو  و به جواب همون اعتماد کن نت که خیلی مزخرفه به قول یه کاربری ک اینجا نطرشو دیدم همه چیو وصل میکنه به سرطان دور از جون . بچه ها از صدا و سایه و ...ممکنه بترسن حتی بعصی وقتا تو بیداری بچم و تو بغلم از جای بلند میام پایین میترسه دستش اونجوری میکنه

اماااان ازین نت......نه بابا پسر منم اینطور بود با گذشت زمان خوب میشه وقتی میخوابه خونرو اروم نکن تلویزیونو رو صدا معمولی بذار خودت با تلفن راحت حرف بزن اینااا تا به سرو صدا عادت کنه

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تولدش بدنش می پرید الان 4 ماهشه خیلی کم شد تقریبا میشه گفت دیگه نمی پره، به ندرت تو خواب خیلی کم ...

پسر منم از تولدش میپره .منم بی خیال بودم تا امروز که اون مطلب و دیدم .

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

مرسی مامانای عزیز.خدا انشاءالله حافظ  همه ی بچه ها باشه .کلی اروم شدم با خوندن مطلباتون 😘😘❤

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
پسد من که دست میزنم‌ بهش یا یه صدای کوچیک میادم‌میپره .ولی امروز دقت کردم دیدم اول خوابشم بی دلیل می ...

اره همینجوری بود پسر منم...بعضی وقتا همش از خواب میپرید.توی رحم جاشون تنگ بوده حالا ی لحظه دست و پاشون تکون میدن توفضای باز میترسن.حس ناامنی دارن.یا دورش بالشت بزار ک.تکون نخوره یا ی مدت قنداقش کن موقه خواب

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
اره همینجوری بود پسر منم...بعضی وقتا همش از خواب میپرید.توی رحم جاشون تنگ بوده حالا ی لحظه دست و پاش ...

مرسی عزیزم .خدا گل پسرتو برات نگه داره 😍😍

مرسی عزیزم .خدا گل پسرتو برات نگه داره 😍😍

زنده باش...انشاالله نی نی ناز  شما هم سالم باشه همیشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..