2777
2789
عنوان

نوزاد دوماه و نیمه کمککککک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 37 پست
دختر منم این شکلی بود بالشت نوزادیش که خیلی خیلی سبکه رو میزاشتم روی دستش که آزاد تزه دیگه نمیپرید ، ...

ترو خدا راست میگید .تونت چیزای ترسناکی نوشته ...خیلی ترسیدم .دوخترتون تا چند وقتگی اینطور بود،دست و پاهاش هم زمان میپرید؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دکتر گفتم گفت وقتی می پره آروم پاش را بگیر اگه دیگه نپرید مشکلی نیست 

اخه در حد یه ثانیس .چجوری تو یه ثانیه بگیرم دست و پاهاشو؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
دختر من بدون علت میپرید الانم چهار سالشه هیچیشم نیس ،،  

خدا رو شکر .خیلی ترسیدم.دست و پاهاش با هم میپرید؟کم بود یا زیاد ؟

نه اینجوری ک دوستان میگن نیست و جوری ک شما هم میگید نیست.اگع دستتو کذاشتی زیر دست یا پاش که داره میپ ...

خیلی سریعه در حد ثانیه تا من دستشو بگیرم تموممیاره پایین خودش.

ترو خدا راست میگید .تونت چیزای ترسناکی نوشته ...خیلی ترسیدم .دوخترتون تا چند وقتگی اینطور بود،دست و ...

آره همزمان دست و پاش که ازاد بود میپرید ،،مثلا اگه رو دست چپ میخوابوندم دست و پای سمت راستش میپرید بعد بالشت سلبک میزاشتم روی دستش و پاش فک میکرد کسی بغلش کرده دیگه نمیپرید راحت میخوابید ،،

😍خدایا شکرت 😍
آره همزمان دست و پاش که ازاد بود میپرید ،،مثلا اگه رو دست چپ میخوابوندم دست و پای سمت راستش میپرید ب ...

خدا خیرتون بده 

داشتم دق میکردم .بخدا  میخواستم حاضر شم ببرمش دکتر  همین الان 

وا نی نی منم اونجوریه😒

نی نیه شما چند وقتشه؟دست و پاهاش بدون علت میپره تو خواب؟

عزیزم منم دقیقا مثل شما خیلی نگران بودم پسرم خیلی بدنش می‌پرید به خصوص یکی از دست و پاهاش وقتی خواب ...

پسرتون چند وقتش بود؟الان چند وقتشه؟

خدا خیرتون بده  داشتم دق میکردم .بخدا  میخواستم حاضر شم ببرمش دکتر  همین الان

نه بابا هعزیز طبیعیه ،،منم یه بار دخترم تازه ده روزش بود مامانم رفت خودم تنها بودم باهاش خونه افتاد گریه زنگ زدم شوهرم ااومد بردیمش دکتر ،،بعد دکتره میگفت چشه ،،گفتم هیچی نیم ساعت پیش خیلی گریه کرده الان ساکت شده ،،یعنی دکتره انقد خندید ،،گفت بچس باید گریه کنه الانم که خوابه هیچیش نیس،، فرستادمون خونه

😍خدایا شکرت 😍
فکر میکنم میترسه یک ماه ونیمشه

منم‌حالت پسرم مثل اینه که میترسه .ولی نت خیلی منو ترسوند ‌

نترس اگر تشنج باشه خدایی نکرده فرق میکنه با این مدلی ک انگار میترسن...اگر حالت ترسیدن داره ک دستش می ...

پسد من که دست میزنم‌ بهش یا یه صدای کوچیک میادم‌میپره .ولی امروز دقت کردم دیدم اول خوابشم بی دلیل میپره .مثل اینکه ترسیده باشه