سلام .مامانا نوزادای شما هم تو خواب دست و پاهاشون میپره؟پسر من خیلی میپره تو نت خوندم ممکنه تشنج باشه .الان با گریه دارم تایپ میکنم .ترو خدا اگه نوزادای شما هم اینجورین بهم بگین .یا اگه دیدین تو اطرافتون
آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
عزیزم منم دقیقا مثل شما خیلی نگران بودم پسرم خیلی بدنش میپرید به خصوص یکی از دست و پاهاش وقتی خواب بود یا چیزی ناراحتش میکرد ولی خدا را شکر الان خیلی کمتر شده
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نه اینجوری ک دوستان میگن نیست و جوری ک شما هم میگید نیست.اگع دستتو کذاشتی زیر دست یا پاش که داره میپره وایساد خوب تشنج نیست.اگه با وجود دستت واینساد پس تشنج.و درمان میخاد
انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم. صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀 حامله نیستم 🚭🏳🏳🏳 بدرک که اونی که من میخامو نمیشه. بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده. بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی. بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد..... بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............ از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
نترس اگر تشنج باشه خدایی نکرده فرق میکنه با این مدلی ک انگار میترسن...اگر حالت ترسیدن داره ک دستش میزنی میپره درست میشه پسر من همینجور بود شدید بهتر شده .سه ماهشه.قنداق بهترین کاره
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..