2777
2789
عنوان

دعا ونذر برای رفتن ب کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 26905 بازدید | 53 پست
منم خیلی دوس دارم بگیرم چله ولی کسی رو ندارم ک نائبم بشه برا ۵روز پریودیم۰😔😔😔😔

نائب من پیدا میکنم برات تو بخون و موقع پریودیت بهم بگو

یا اینکه تو تلگرام ب لینکی ک میگم برو ،اونجا ی گروه هست ک برای هم نائب رایگان میشن ایناهاش لینک

https://t.me/joinchat/DHcrGUOaGf9nhJmT0zZJtQ

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

من صبح بعد نماز یه ذکری رو خوندم برای حاجت روایی بعد که خوابیدم این خوبو دیدم

چ عجیب و چ حیف ک حتی یکنفر هم نپرسیده چ ذکر میخونی  استارتر اگه هنوزم سر میزنی اینجا

بیا بگو کربلا رفتی؟ 

این چ ذکری بود ک میخوندی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر شما ان شدی این پیامم لطفا جواب بده

سلام عزیزم 

ذکر خاصی نگفتم  پارسال اربعین باااخره طلبید رفتم ولی اون شور واون حال واون خوابا خیلی وقته واسم حسرت شده 

حتی فکر میکردم برسم کربلا میمیرم از خوشحالی واینجوری نبود شایدم چون شلوغ بود وبار اولم بود وبدون کاروان یکم اذیت شدم  

I am nurse
سلام عزیزم ذکر خاصی نگفتم پارسال اربعین باااخره طلبید رفتم ولی اون شور واون حال واون خوابا خیلی وقت ...

سلام 

منم پارسال رفتم اربعین کربلا خیلی سخت بودوگرمای هوا پسرمم مریض شد

امسالم باهمه اون سختیاش دوس دارم برم اما نمیشه😓همه وسیله های رفتنمون اماده اس ولی انگارطلبیده نشدبم دلم داره میترکه نمیدونم چجورخودم اروم کنم😭😭😭😭

الان میگم کاش پارسال نرفته بودم که امسال بانرفتنم اینقدرحالم بد نباشه 

خانومی لینکو نمیاره. میشه به منم بدین لینکو. رو این شماره ۰۹۰۵۰۳۶۲۴۸۴

شمارشو میفرستم برات

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>