2777
2789
عنوان

کامپیوتر و برنامه نویسی

58 بازدید | 7 پست

سلام اگه کسی تو این زمینه اطلاع داره لطفا کمک کنه

من میخوام اموزش برنامه نویسی ببینم و نمیدونم از کجا شروع کنم لطفا اگه تجربه ای دارید ممنون میشم با من به اشتراک بزارید 

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا باید برید مراکز اموزشی که از طرف فنی حرفه ای. هستن .امسال پسرم پایتون مقدماتی و پیشرفته رفت حد ...

واقعا اینجا از اشناهامون برای ازمون پنج تومن هزینه کرد 

لا حول ولا قوة الا بالله 

سلام من برنامه نویس هستم و بیشتر از چهارساله هم دارم تو این زمینه فعالیت میکنم برای یادگیری برنامه نویسی بهتره دوره ی دوازده قدم برنامه نویسی را ثبت نام کنید چون من خودمم از این دوره شروع کردم و به نتیجه رسیدم

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

دقیقا باید برید مراکز اموزشی که از طرف فنی حرفه ای. هستن .امسال پسرم پایتون مقدماتی و پیشرفته رفت حد ...

برای یادگیری واقعی برنامه نویسی سمت این مراکز نرید بعنوان کسی که تجربه دارم و چندین نفر رو هم دیدم برای مدرک و اینا رفتن ولی نتیجه ی خاصی نگرفتن 

نهایت مفید بودنش اینه که شما پول میدید اونا مدرک میدن ولی قراره این مدرک به چه دردی بخوره ؟ خدا میدونه

تو دنیای برنامه نویسی کسب تخصص و مهارت خیلی مهم تر از مدرکه تقریبا همه ی شرکت های برنامه نویسی موقه استخدام به مدارکی این چنینی توجهی نمیکنن بلکه به رزومه و تخصص و نمونه کارها نگاه میکنن

دوره فقط از آموزشگاه هایی تهیه کنید که مدرسین با تجربه و خوبی دارن 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.