2777
2789

دوره هام منظمه ولی همیشه خونریزیم یک روز و نصفی تا دو روز بوده و یک روز قبل و یک روز بعدش لک بینی.

کی ایجوریه؟

خدای مهربونم شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار ماهه خیلی کم شده خونریزیم

روز اول و دوم معمولی هست 

روز سون کمتر میشه

روز چهار لک

روز پنج و شش و هفت هم اصلا دیگه نمیبینم

درصورتی که قبلا تا آخرای شب هفتم غسل میکردم

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

ناراحتی که خونریزیت کمه؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من اینجوریم

دکترم میگه ب خاطر قرصای جلوگیریه

درد زیاد و خونریزی کم دارم🤕

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
من سه چهار ماه اینجوری شدم دلیلشم نمیدونم

منم چهارماهه

دلیلش نمیدونم

یعنی ممکنه به خاطر این باشه که ذخیره تخمدان کم شده؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست