2777
2789
عنوان

موندن خانه مادر شوهر در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 105 پست

اصلا نمون 

اشتباهه محضه 

از ارزش خودت کم میشه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انوقت شما حق داری راجع ب همه ی دومادای شمالی قضاوت کنی?!چون کسایی ک دورت هستن مفت خورن, ب همه انگ نز ...

👌👌👌👌👍👍👍

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

من 2سال عقد بودم یک شب خونه مادر شوهرم نخوابیدم با دعوت میرفتم در حد یه شام و ناهار 

شوهرمم انگشت شمار خونه ما خوابیده 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
پس چرا خودت قضاوت کردی و به خودت اجازه دادی به زن و مردایی که پیش هم تو عقد میمونن بگی مفت خور؟مگه ت ...

من اکثریت ادمهایی که تو این ۲۸ سال دیدم رو گفتم

خودم هم شمالیم

راجع به هر منطقه ای قضاوت میشه انقد عصبی شدن نداره که

I am a queen because I have a cute mad king
اخی طفلییی من همسرم میومد می موند. پدرشوهرمادرشوهرم تنها بودن و خونشونم بزرگ ولی چون شوهرم صب می ...

پدر مارو دراوردن اینا منم مجرد یه دایی 28ساله ام تو خونه مجرد ساعت 9میرفتن تو اتاق خونه ام یه خوابه منه بدبخت صبح میرفتم سرکار پدرم درمیومد یوقت چیزیم تو اتاق جامیموند تا ساعت یکم هرو کرشون گوش فلکو کر کرده بود ،چندین بار صبح زود ساعتشیش پاشده رفته حموم ببین چقد بیحیاس 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

بستگی داره شهرتون چی رسمه .اینجا که خیلی چیز عادیه.اگه نمونن گله میکنن.من هفته ای یکی دو شب بودم.ولی قبل من جاریم کلا اونجا بود.اونا هی بهم میگفتن تو چرا مثل اون بیشتر نیستی

و
من با این ک عاشق خونواده همسرمم,اونام خیلیی دوسم دارن, معذب بودم. توو دوسال ٣بار رفتم هر بار ٢ شب. ...

من خونمون نزدیک بود اما تو سه سال بیشتر از 10 بار نموندم اونم مواقعی که خانواده ام مسافرت بودن یا برنامه ای بود سر این موضوع اون موقع کلی هم ناراحتی کشیدم خانواده شوهرم هی میگفتن عروس فلانی کلا خونه اوناست و از این حرفا....

حالا بعد ازدواج مادرشوهرم پیش همه نشست و گفت من از دلارام راضی ام خیلی با حیا بود ما یه حرکت سبک از این ندیدیم و شبم خونه ما نموند  

من اکثریت ادمهایی که تو این ۲۸ سال دیدم رو گفتم خودم هم شمالیم راجع به هر منطقه ای قضاوت میشه انقد ...

پس مشکل از خودت و اطرافیانت هست.برو اونجا علت رو جستجو کن نه اینجا.روز خوش

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
وای خدا چه بامزه،،،،چقدر پرورو بوده عروستون...

پرو برای یه دقیقه اشه من خیلی اذیت شدم تواون یکسالو نیم نزدیک دوسال بعدشم عروسی کردن فقط جای خواب عوض کردن  ممم بعد عروسیشون نامزد کردم گفتم اون موقع بیان که اینا نباشن مثلا کلا اونجا بودن یبار نشد شوهر من میاد خونه خلوت باشه یا استرس شام نداشته یاشیم عین  جاروبرقی هرچی بود یا میخوردن یا میبردن من رنگ عیدی هایی که برام اوردن ندیدم خدا شاهده هم اجیل هم میوه هارو نشستن خوردن هرچیم موند برد خودشو زده بود به حاملوی یه سب میوه زو تزیین کرده بودن دلفین بود گفت حکما بایداونو باز کنید من ازاون میخوام مامانبزرگمم باز کرد تقسیم کرد انگار سفره حضرت زینب بود تبرک میبردن  بعد مامانم اینا جای منو اینور حال جای شوهرمو اونور حال مینداختن ،انگار ما ادم نبودیم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
پرو برای یه دقیقه اشه من خیلی اذیت شدم تواون یکسالو نیم نزدیک دوسال بعدشم عروسی کردن فقط جای خواب عو ...

خوب چه اشکال داره؟ عروس ما هم با ما زندگی کرد یه مدت طولانی. فک کن خواهر خودته. حساس نباش. دیگه وقتی عروس میاد عضوی از اون خانوادست. 

تعطیلاتو خونه خودتون عادتش بده نهایت وقتی دعوتت کردن رفتی و دیر شد مثلا زنگ بزن خانوادت اطلاع بده اونجا میمونی ولی عادت نده همیشگی بشه هرچند ماه یکبار 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕