2777
2789
عنوان

علائم سنگ کیسه صفرا😭😭

140555 بازدید | 33 پست

دوستان من ازدیروزظهر بعدازخوردن ناهار وشام سمت چپ زیردنده روبروی معده دردمیکنه اگه به چپ بخوابم بیشتردردمیکنه ولی به پشت بخوابم کم کم آروم میشه الان این نشانه سنگ صفراست؟

توگوگل سرچ کردم نوشته بوددردسمت راست زیردنده نشانه سنگ صفراست

خواهرشوهرم هم سنگ صفراداره میگه همین علائم من خود خودسنگ صفراست

من باردارم نگرانم 

هرکی این تجربه روداشته لطفا کمک کنه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

عزیزم اول اینکه به خودت تلقین نکن دما شما بارداری و احتمال اینکه این دردا از بارداری باشه زیاده درده سنگ کیسه صفرا اصلاااااااااااااا اینطور نیست که به شما اجازه فکر کردن بده که شک کنی سنگ صفراست یا نه چون دردش فوق العاده زیاد و غیر قابل تحمله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول اینکه به خودت تلقین نکن دما شما بارداری و احتمال اینکه این دردا از بارداری باشه زیاده درده ...

غیرقابل تحمل نیست 

گفتم شاید سنگ کوچولوباشه دردش زیادنیست واس اون

من تازه عمل صفرا کردم.دردش به حدی شدید است نمیتونی تکون بخوری .تو عمرم همچین دردی نکشیده بودم

چندسالتونه؟سخته واقعا اگه عضوی ازبدن مشکل داشته باشه.

من سنگ صفرادارم از بارداری سر دخترن 

برای هرکی یه علائم داره

اگه تو خانواده تون کسی داشته یا اهل مشروب و قیثلیون بوده باشی احتمالش هست 

من خودم درد قفسه سینه داشتم با خوردن غذاهای چرب درد میکردوحالت تهوع

من سنگ صفرادارم از بارداری سر دخترن  برای هرکی یه علائم داره اگه تو خانواده تون کسی داشته یا ...

حالت تهوع ندارم درد پشت هم ندارم 

براشما طرف چپ دردمیکرد یاراست؟

منم ایجوری بودم رفتم دکتر کباب خورده بودم گفت معدته ازکبابه بهم سرم زد یه شربتم قبل سرم بهم دادخوردم

اخه اونجایی که دردمیکنه اصلا معده نیست روبروی معده یکم به چپ مایله

اخه اونجایی که دردمیکنه اصلا معده نیست روبروی معده یکم به چپ مایله

اره منم فک کردم قلبمه به مامانم میگفتم میخوام سکته کنم زیرقلبم بود خیلی هم دردمیکرد نمیتونستم تکون بخورم