2777
2789
عنوان

برنامه کودک های زمان کودکی

241 بازدید | 51 پست

برنامه کودک مورد علاقه زمان بچگیتون چیه؟ 😁

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیتیله عموپورنگ

وای یادشون بخیر

لامصب عمو پورنگ از نوزادی خواهرم اجرا داشت تاالان که دختر خواهرم چهارسالشه😂😂😂

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
زیزیگولو

خواهر منم عشق زیزیگولو بود😍👌

بچه های کوه تاراک

زنان کوچک

بابا لنگ دراز

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
سرندپیتی و کنا بابالوها

عجیبه هیچکدوم برام آشنا نیستن😳😳

وای یادشون بخیر لامصب عمو پورنگ از نوزادی خواهرم اجرا داشت تاالان که دختر خواهرم چهارسالشه😂😂😂

من ابتدایی بودم عمو پورنگ بود تا الان که دانشجوام😂

هنوزم دوسش دارم

تیکرم برای بارداری نیست💙