2777
2789

قلم گاو بخرين ك خيلي هم ارزونه من چهارتاشو خريدم١٢تومن من واسه خودمون ك دونفريم دوتا ميندازم تو قابلمه اب وقتي جوش اومد اب كثيفشو خالي ميكنم دوباره اب پر ميكنم و توش يه پياز كوچيك و دومشت نخود و لوبيا سفيد ميريزم و يكم نمك و زودچوبه و دارچين تا صب با شعله كم ميپزه وقتي غليظ شد و ب روغن افتاد و نخود لوبياش تقريبا له و وارفته شد ميكشم تو كاسه و روش يه ليمو ميچكونيم و صب ميخوريم باور كنيد كه اينو بپزيد ديگه سمت كله پاچه و حليم نميرين البته من پاچه رو هم خودم درست ميكنم اخرشم محتويات قلم رو دربياريد با كوبوندنش ب زمين كه احتمالا قبلش درومده تا قابلمتون نوش جونتون 😝😝😜دهنم اب افتاد خودم واسه صب بار گذاشتم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو دلم رف...من عاشق قلم گاوم😍😍😍😍🤗

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
چاق کننده س من بخورم؟😂

اره خیلی..و مقوی😍😍

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
کجایی که قلم اینقدر ارزونه؟اینجا دونه ای ۱۵ میدن

من تهرانم😐البته يه ماه پيش خريدم تقريبا شايد ازون موقع گرون شده😄

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍