2777
2789
عنوان

چه جوری میشه همیشه زیبا بود؟!؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینستا داری پیج فرفری استایل و فالو کن حتما. ببین موهات چیییی میشههههه

هرکی هر شکلی داره باید سعی کنه بهترین حالت ممکن خودش باشه. اگه موهات فره به فراش رسیدگی کن تا شیک بشه. مثلا آدم سبزه بخواد خودشو سفید کنه با کرم پودر خیلی بد میشه. ولی میتونه به پوستش برسه که سبزه و برنزه ی سیک باشه 

سرم موی آریس بخر بعد حمام استفاده کن من موهام بعد رنگ و هزارتا کار کلا سوخت وز و خشک شد با این سرم م ...

ببخشید سرم موی آریس چندا ؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خب از ساقه میشکنه میریزه

والا چی  بگم  موهام موج داره  دوسدارم  صاف بشه  همیشه نمکشم  مهمونی  جایی برم  تولدی  جیزی .کراتینه  کردن هم  میگن  عوارض داره

فقط حیدر امیرالمومنین است
ماسک مو خوبه گفتین بخرم بنظرتون؟

قبل حمام روغن بزن

یه کم روغنش گرم باشه شنیدم بهتره

کف سرتم ماساژه بده

بهد شب بپیچ تو روسری رو ی بالشت هم یه خوله ای چیزی پهن کن داغوک نشه یا باهاش بخواب یا کلا بذار چند ساعت بمونه

بعد بر حپوم بیا قشنگ و اروم شونه بزن و دیگه شونه رو بذار کنار تا بعد حموم حتی بعتره وقتی روغن زدی به موی خشکت شونه هم همون گوقع که مربش کردی بزنی تا به موی خیس شدنه تزنی که خوب نیست اما گاهی ادم مجبوره دیگهههه

بعدشم یه اسمری دوفاز یا کرم گو یا گوس مو بخر ببین با کدوم موهات خوبتر وای میسته

وقتی خیسه اونو باید قشنگ بزنی همه جاش عالی میشه

سرم موی سریتا دارم اما هیچ تایری توش ندیدم

حب عوضش کن

یه جا هست به اسگ فروشگاه

چبزهای مختلفو سرچ کن منظور ماده است نه مارک تست کن بالاخره یکیش خوبه دیگه

بعدم تو نت کلی ویدئو و بلاگ فارسی و همه چی هست سرچ کنی دستت میاد زیبا خانم😘😘😘😘