2777
2789
عنوان

چه جوری میشه همیشه زیبا بود؟!؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم موی آریس بخر بعد حمام استفاده کن من موهام بعد رنگ و هزارتا کار کلا سوخت وز و خشک شد با این سرم مو الان لخت و عالی شده حتما بخر ماهی یک بارم یه ماسک تقویتی بزن به موهات برای صورتتم ماسک سدر و ماست عالیه مخصوصا بعد اصلاح کامل التهاب و جوش رو از بین میبره روغن آرگانم هم واسه مو خوبه هم اگه هرشب به صورتت بزنی کلا لک وجوشت از بین میره پوستت صافه صاف میشه

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

خدا هم خالق زیبایی هاست ماهم مخلوق همین خداییم پس در هرصورتی شاهکار خلقتشیم و کلی قشنگیم💪😎

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

زیبایی صورت به استخوان بندی و ترکیب و متناسب بودن اجزا بستگی داره نه به ارایش و اینا 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید