2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

245 بازدید | 11 پست

چرا باردار نمیشم با این همه قرص و امپول خسته شدم میشه بگین با وجود تنبلی تخمدان بعد چند ماه باردار شدین

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
1
33%
2
2
66%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از مهر پارسال اقدام بودم همون موقع دکتر سونوگرافی گفت باداروی محرک باردار میشی از قبل عید شروع کردم مرتب باشگاه رفتن و پیاده روی هرروز کلی وزن کم کردم متفورمینم میخوردم تا اردیبهشت رفتم پیش متخصص نازایی و دوماه تحت نظرش داروی محرک و امپول مصرف کردم ماه اخرم علاوه بر داروها ب شوهرم مرتب روزی ی دونه ب کمپلکس میدادم خودمم از روز اول پریودم روزی یک لیوان پونه و اویشن و گل گاو زبون و چوب دارچین دم میکردم باخرما میخوردم اون ماهم سعی کردم سردی نخوردم ک همون ماه باردارشدم

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

عزیزم منم مثل شما بودم.خیلی اذیت شدم.اولین ماهی که لتروزول و hmg  و hcg و کلی مولتی ویتامین و ... مصرف کردم.خارج از رحمی شد و پدرم درومد.خیلی اذیت شدم.تقریبا ۶ .۷ ماه طول کشید تا دوباره شروع به اقدام کردم.و دوباره روزی یک عالمه دارو  و ..‌. . و دوباره بعد از دو سری دارو باردار شدم.باید صبر داشته باشی.اگه میبینی خسته شدی،یه چند ماه استراحت کن دوباره ادامه بده.چون خود همین دارو ها هم تموم روحیه آدم رو میریزه بهم.واسه لتروزول و کلومیفن ،پزشک من گفت برای شرایطی که من دارم لاروزول بهتره.و من این دو سری که اقدام کردم دوباره بهم گفت به جای از شب سوم از شب اول شروع به مصرف کنم.اگفت اینجوری بهتر میتونیم سیکل رو دستمون بگیریم.ولی تمام اینها بستگی به پزشکت داره.

ورزش و سالم خوری و کم کردن شیرینی جات هم خیلی تاثیر داره.

منم سردی جات سعی میکردم نخورم.

توکلت به خدا باشه.

من چله حدیث کسا گرفتم.

و توکل کردم به خانم فاطمه زهرا س 

من اون ماهی باردار شدم که آمپولایی که همیشه برند کارما آلمانی پیگرفتم پیدا نکردم و یکسریاشو کره ای گرفتم یکسریاشم ایرانی.

گفتم اگه خدا بخواد با همینا هم میشه

منم پلی کیستسکم

دکتر من فقط متفورمین داده

من خیلی نا امیدم

خیلی روحیمو باختم

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
منم پلی کیستسکم دکتر من فقط متفورمین داده من خیلی نا امیدم خیلی روحیمو باختم

عزیزم بستگی به شدت پلی کیستیکت داره.قرار نیست یکدفعه داروی تحریک تخمک گذاری مصرف کنی که.اگه به پزشکت اعتماد نداری عوضش کن

عزیزم بستگی به شدت پلی کیستیکت داره.قرار نیست یکدفعه داروی تحریک تخمک گذاری مصرف کنی که.اگه به پزشکت ...

دکتر شما خوب بوده؟؟؟

اگر داخل تهران هستید میشه آدرس دکتر خوب بهم بدی

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
دکتر شما خوب بوده؟؟؟ اگر داخل تهران هستید میشه آدرس دکتر خوب بهم بدی

عزیزم من الان ساکن اصفهان هستم.دوران مجردیم میرفتم پیش خانم دکتر رویا درخشان تا پلی کیستیکم رو کنترل کنن.ایشون هم پزشکی که بعد ازدواجم اصفهان میرم بهم معرفی کردن که خدارو شکر خیلی خوب هستن.ولی من نمیدونم خانم دکتر درخشان در مورد ناباروری عملکردشون چطور هست.ولی خیلی خوش اخلاق و با حوصله بودن.تازه من همیشه بیمارستان میرفتم پیششون نه مطب.خیلی وقت میذاشتن.من بیمارستان ولیعصر ناجا میرفتم پیششون.