خانوم خوشگله یکم بیشتر میگی دکتر تغذیه رفتی چطور کم کردی ورزشت چی بود
اولاش هم اراده بیشتر هم زودتر کم میکنی من رفتم دکتر تغذیه اما بیشتر خودم رعایت کردم تا برنامه دکتر
قند و چربی و سرخ کردنی کامل حذف کردم برنج در حد هفته ای دوبهر اون ۸ قاشق پلو ساده اگر هم ساده نبود مثل عدس پلو اینا بود ۱۲ قاشق عصرونه میخوردم شام نمیخوردم درعوض شام سالاد اخر شب هم شیر ولی الان یکساله رژیمم گذاشتم کنار و نتیجه اش هم اینه که تا ۶۳ کم کردم الان زیاد شدم و شدم ۶۸
بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولاش هم اراده بیشتر هم زودتر کم میکنی من رفتم دکتر تغذیه اما بیشتر خودم رعایت کردم تا برنامه دکتر&n ...
پس در مدت یک سال کم کردین؟ من هر روز برنج دارم در حد ۵ قاشق با خورشت ۴ قاشق و ماست و سالاد.خوبه معده ام عادت کرده جمع تر شده بدنم جمع تر شده ولی صورت و بازو تغییر احساس نکردم هنوز که😣😁