2777
2789
عنوان

چگونه نامزدمو وابستم کنم؟

942 بازدید | 16 پست

دوستان الان من ۲ ساله نامزدم قراره بعد محرم عروسی بگیریم

چطور میتونم نامزدم وابسته کنم که واسه با من بودن لحظه شماری کنه؟

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

زياد نشون نده وابسته اي بهش

بدون همسرتم خوش باش

شاد باش غر نزن

به خودت برس

تنبل نباش

موفقيتاي شخصي داشته باش منطور كار تحصيل ورزش

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان میگن تشنه نگهش دار ..... محلش نزار . 🤦‍♀️🤣 یعنی از ریشه میزننش. من که رفتم 🙆‍♀️

اوووف اره همه همینو میگن 😅

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢

باور کن بسته به اخلاق خودش داره آدم وابسته ای هست یا مستقل شخصیتش هر چی از قبل بوده همونه ولی درکل سعی کن عادتش بدی کارای بیرون با هم انجام بدید تا بیشتر در کنار هم باشید و به بودنت عادت کنه 

باور کن بسته به اخلاق خودش داره آدم وابسته ای هست یا مستقل شخصیتش هر چی از قبل بوده همونه ولی درکل س ...

تا اونجایی که میدونم

فک کنم شخصیت وابسته ای داره

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

بعد از دوسال خیلی سخته! اما پیامک بده و خاطراتتون رو ب صورت داستان تعریف کن براش! 

مثلا بگو 

یه روزیم بود من و عشق دوتایی برای اولین بار رفتیم فلانجا بستنی خوردیم من خیلی شرم داشتم اما دلم میخواست با لبای بستنی مال شده... اون رو  از بهترین روزها بود 

یا یه شب ک اولین بار.... 😁

اب و تاب بده! و بیرون رفتن و مهمونی هایی ک باهاش رفتی رو پررنگ کن! 

اخرش بگو یعنی بازم میشه منو ببری اونجا توی اون قاب ببینمت! 😁 

من خاطراتمونو قسمت بندی میکردم هفته ای یه دونه براش میفرستادم همیشه هم اسمم بعلاوه جونی بود مثلا ترانه جونی دلش میخواست که.... 

بعد از دوسال خیلی سخته! اما پیامک بده و خاطراتتون رو ب صورت داستان تعریف کن براش!  مثلا بگو&nb ...

چه جالب

حتما امتحان میکنم

مرسی گلم

تا اونجایی که میدونم فک کنم شخصیت وابسته ای داره

پس اونجاهایی که معذوریت‌ نداری کنارش باش رفیقش باش حساسیت بیخود بی جهت نشون نده به همه چیز گیر نده پایش باش خوش اخلاق باش غرغرو نباش با خانوادش آروم باش انتظاراتت معقول باشه باهوش و منطقی باش لوندی باش تا همیشه تشنت باشه و از وقت گذروندن باهات لذت ببره