سلام . من یه ساله فارغ التحصیل شدم و تو این مدت خیلی دنبال کار بودم ولی فعلا خبری نشده . کسی هست که یه سایتی که بشه کار اینترنتی مثل تایپ انجام داد و درامد داشت بهم معرفی کنه. خیلی احتیاج دارم
سلام گلم سایتایی که میشناسم مثل سایت:انجام میدم،پونیشا،پارسکدرز و ... تو این سایت ها کار هایی مثل تایپ و ترجمه و کلی کار دیگه میشه انجام داد . من خودم سایت انجام میدم رو بیشتر قبول دارم . و اینکه رشتتون چیه؟ چرا تو سایت ای استخدام نگاهی نمیندازی شاید شغل مرتبط با رشتت رو پیدا کردی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخش پیامک رو فعال کن در ماه حدود ۶ تومن میدی پیامک های استخدام برات میاد
تو تمام این سایت ها عضوم ، ایران استخدام ؛ ای استخدام ، دیوار ، شیپور، شبکه شاغلین مومن . موسسه کاریابی هم ثبت نام کردم . هزارجا مصاحبه رفتم . مورد زیاد رفتم ولی جایی قبول نکردن . میخوام تا وقتی که که کار پیدا کنم درامد داشته باشم . کار اینترنتی زیاد شنیدم ولی سایت معتبری رو نمیشناسم
تو تمام این سایت ها عضوم ، ایران استخدام ؛ ای استخدام ، دیوار ، شیپور، شبکه شاغلین مومن . موسسه کاری ...
تو چه بخش هایی مهارت دارید؟ ببینید اگه زبانتون هم خوب باشه هم میتونید تو بخش ترجمه هم تایپ انگلیسی فعالیت کنید فقط مثلا باید حتما چند تا نمونه کار داشته باشید مثلا برای همین تایپ انگلیسی برای خودتون نمونه کار آماده کنید . من سایت انجام میدم رو بیشتر قبول دارم و اینکه خب هر سایتی درصدی از هر مبلغی که دریافت کنید رو بر میداره و باید با توجه به این قیمت گذاری کنید حتما یه سر بزنید امتحانش ضرر نداره
تو چه بخش هایی مهارت دارید؟ ببینید اگه زبانتون هم خوب باشه هم میتونید تو بخش ترجمه هم تایپ انگلیسی ف ...
ترجمه که بلدم نیستم . تایپ فقط میتونم انجام بدم . این سایت هایی که گفتین رو رفتم ولی یه جوری بود . موردی پیدا نکردم . خیلی سخت میشه بین اون همه کاربر یه کاریو بدست بیاری . من چند وقت بودم تو سایتش و پیشنهاد هم میدادم ولی بازم نتونستم کاری بگیرم . این سایت ها چند نفر کاراشون رو میذارن هزار نفر پیشنهاد میدن شانست خیلی پایینه . من تایپم با دقته به خاطر همین سرعتم میاد پایین
ترجمه که بلدم نیستم . تایپ فقط میتونم انجام بدم . این سایت هایی که گفتین رو رفتم ولی یه جوری بود . م ...
اصلا امیدتو از دست نده مطمئن باش پیدا میکنی ببینید برید اول ثبت نام کنید بعد برید تو بخش ثبت کاره جدید و حرفه رو مشخص کنید و ... همه مراحل نشون داده شده..... اخه چیزی هم کم نمیشه رایگان ثبت میکنید انگار حالا مثلا تیری تو تاریکی میزنید و فقط منتظر کار هستید هر موقع هم پیامی پیشنهادی بیاد براتون پیامش میاد....
کسب درامد از اینترنت روزی۱/۵میلیون تومان تضمینی،وتست شده،بهترین،آسان ترین و سریع ترین روش کسب درآمد1/5میلیون در روز،و بیش از۴۵میلیون در ماه،آموزش صفرتاصد،کاملا واقعی