2777
2789

🌐استخدام شرکت خصوصی🌐

☑️ یک شرکت جهت تکمیل کادر فنی خود نیرو استخدام میکند.

⏰ساعت کاری به دلخواه

💵دارای پورسانت و حقوق ثابت

💰دستمزد بالا

☑️بدون محدودیت سنی

☑️بدون سرمایه اولیه

@ar0621 ب این آیدی درتلگرام پیام بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌐استخدام شرکت خصوصی🌐

☑️ یک شرکت جهت تکمیل کادر فنی خود نیرو استخدام میکند.

⏰ساعت کاری به دلخواه

💵دارای پورسانت و حقوق ثابت

💰دستمزد بالا

☑️بدون محدودیت سنی

☑️بدون سرمایه اولیه

@ar0621 ب این ایدی درتلگرام پیام بدید

وای نگو اصن بدرد نمیخوره من رفتم پشیمون شدم تایپیست بودم فک میکردم هر وقت کار بخوام هست 

یه ماه یبارکار میزاشتن تو کانال اونم اینجوری بود ک هر کی سریع تر باشه اون حقوق میگی انکار مسابقه بود تازه ی پولین باید بدی بدون اینکه چیزی دیگه ای بخوام حالا من گفتم پولمو پس بدید کلی عکس و کپی شناسنامه میخواستن☹️☹️

ممنون خوب دنبال یه کارم تو خونه انجام بدم یکی پیدا کردم گفت ۴۲بریز ریختم دیدم کلاه برداری اولا اعتما ...

راستش منم خیلی می‌ترسیدم ولی دلو زدم به دریا و واریز کردم ، شر موقع جواب میدادن و خیلی خوب راهنمایی کردن و الان از کار راضیم کسی که به من کمک کرد خانم فولادوند بودن ، و هنوز هم هر سوالی دارم جواب میدن . اگه خواستی ثبت نام کنی این آیدی تلگرامشونه

@irankarmand_ikl

سلام منم کار تایپ و ترجمه همراه درامد و آموزش سراغ دارم اگر بلدین و دنبالش میگردین،حقوقشم بعد تایپ ی ...

سلام برای من درخواست دوستی برای شما نمیاد

میشه منم راهنمایی کنید ممنون میشم

راستش منم خیلی می‌ترسیدم ولی دلو زدم به دریا و واریز کردم ، شر موقع جواب میدادن و خیلی خوب راهنمایی ...

سلام عزیزم شما هنوزم تایپ انجام میدی؟ و این که چطور ثبت نام کردی..تروخدا جوابمو بدید نیاز به کار تو خونه دارم

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی