خداییش اینطوری اومد خواسگاری؟!!!!! بعد خودت مشکلی نداشتی با این اوضاعش؟!!! گوشی و لب تاب!!!!!!!!!😕
خب من خیلی دو دل بودم ولی خیلی پسر خوبیه، خانوادشم خوبن، از همه نظر به هم میخوریم فقط خانواده ما از نظر مالی یه کم سرتره، بابامم گفت اگه پسر خوبیه خدا بقیه شو درست میونه، خداروشکر هر چی میگذره داره بهتر میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دانشجویی تا 5 سال پیش. کارمو همون وقتی که درسم تموم شده شروع کردم
پس اندازمم همون نصفه ماشینه. دارو درمان بیماریم یه طرف
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن
اگ همه از زیر صفر شروع کردن یه صفر معمولی ما از منفی منفی منفی منفی منفی صفر شروع کردیم . تیرماه شد دوساله ک عروسی کردیم هنوز خونه ماشینم نداریم همچنان قسط وسایل میدیم ولی خداروشکر خدا داره میرسونه واسمون. پارسال از دهم ماه من منتظر یارانه بودم ولی کم کم بهتر شد