2777
2789
عنوان

خانمهایی که بعد از ازدواج وضع مالیشون خوب شده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 52 پست
خداییش اینطوری اومد خواسگاری؟!!!!! بعد خودت مشکلی نداشتی با این اوضاعش؟!!! گوشی و لب تاب!!!!!!!!!😕

خب من خیلی دو دل بودم ولی خیلی پسر خوبیه، خانوادشم خوبن، از همه نظر به هم میخوریم فقط خانواده ما از نظر مالی یه کم سرتره، بابامم گفت اگه پسر خوبیه خدا بقیه شو درست میونه، خداروشکر هر چی میگذره داره بهتر میشه

والا همسر منم همینجوری اومد جلو، حتی پنج میلیون پس اندازم نداشت، فقط یه گوشی و یه لپ تاپ داره

شوهر من ۱۰۰۰ تومن هم نداشت تو جیبش 😄بخدا جدی میگم

ولی الان خدا رو شکر زندگی خوبی داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی حقوق ثابت هست دیگه چیکار کنم؟ سنم هم بالاس. 34 سالمه. بازم منتظر بمونم؟  بابام هم عمرش ...

آخی خدارحمتشون کنه چرازودتربه فکرازدواج نبودیدشما؟؟

الان که گرونیه ،پس اندازدارین چیزی؟

حقوقش خوبه؟  خونه رو چیکار میکنین؟  خانواده ش کمک کردن؟

شغلش آزاده، درآمدش بد نیست ولی خیلی خوبم نیست معمولیه، خانواده ش بهش قرض میدن همسرمم بعد یه مدت بهشون برمیگردونه، فقط در همین حد کمک کردن

خونه قراره رهن کنیم، وام ازدواجمونو گذاشتیم رو هم برای رهن خونه

آخی خدارحمتشون کنه چرازودتربه فکرازدواج نبودیدشما؟؟ الان که گرونیه ،پس اندازدارین چیزی؟

3 تا پسر بزرگتر از خودم تو خونه بودن. 

دانشجویی تا 5 سال پیش. کارمو همون وقتی که درسم   تموم شده شروع کردم 

پس اندازمم همون نصفه ماشینه. دارو درمان بیماریم یه طرف 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

3 تا پسر بزرگتر از خودم تو خونه بودن.  دانشجویی تا 5 سال پیش. کارمو همون وقتی که درسم   ت ...

خب باتوجه به این کا سنتون داره میره بالادیگل کمکم آستین بالابزنین ان شاءالله یه دخترخوب والبتا کم توقع که شرایطودرک کنه گیرتون بیا 

اگ همه از زیر صفر شروع کردن یه صفر معمولی ما از منفی منفی منفی منفی منفی صفر شروع کردیم . تیرماه شد دوساله ک عروسی کردیم هنوز خونه ماشینم نداریم همچنان قسط وسایل  میدیم ولی خداروشکر  خدا داره میرسونه واسمون. پارسال از دهم ماه من منتظر یارانه بودم ولی کم کم بهتر شد