2777
2789
عنوان

خانمهایی که بعد از ازدواج وضع مالیشون خوب شده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 52 پست
اره عزیزم غصه نخور ماهم ازصفرشروع کردیم و هیچی نداشتیم ولی الان بعدسه سال خداروشکر ماشین داریم زمین ...

الحمدلله، من خودم‌ماشین دارم ولی همسرم نه خونه داره نه ماشین، شغلشم آزاده

چطوری ریسک میکنید و با هیچی زندگی شروع میکنید اونم الان با این‌ اوضاع داغون

حالا دخترا هیچی اون پسری که زیر صفره با چه هدفی میره زن میگیره!!!!!!😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همسر منم همینجوری اومد جلو، حتی پنج میلیون پس اندازم نداشت، فقط یه گوشی و یه لپ تاپ داره

خداییش اینطوری اومد خواسگاری؟!!!!! بعد خودت مشکلی نداشتی با این اوضاعش؟!!!

گوشی و لب تاب!!!!!!!!!😕

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
والا همسر منم همینجوری اومد جلو، حتی پنج میلیون پس اندازم نداشت، فقط یه گوشی و یه لپ تاپ داره

حقوقش خوبه؟ 

خونه رو چیکار میکنین؟ 

خانواده ش کمک کردن؟ 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خداییش اینطوری اومد خواسگاری؟!!!!! بعد خودت مشکلی نداشتی با این اوضاعش؟!!! گوشی و لب تاب!!!!!!!!!😕

شرایط همسر شما چجوری بود؟ 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

چرا ؟😕

به خاطراینکه اول یکم تلاشتوبیشترکن یه مقدارپس اندازکن یکم وضعتوروبه راه ترکن بعدبرویه چیزمیدونم که میگم نه خودت ادیت میشی نه طرفت یاحداقل کمتراذیت میشی والبته که بیشترین مسئولیت باشماست بازشمابیشتراذیت میشین ولی اگه خانواده تون حامیتون هستن مشکلی نیست 

من جهازکامل داشتم شوهرمم خونه وماشین باباش دستمون بود و هس.شوهرم اونموقع کاردرست حسابی نداشت ک الان ...

الحمدلله

ماشین مدرشوهر منم زیر پای همسرمه ولی خواهر و برادراش با اینکه ازدواج کردن و وسع مالیشون میرسه ولی ماشین نمیخرن و از ماشین پدرشوهرم استفاده میکنن، خونه شونم دو طبقه ست ولی خواهر شوهرم طبقه دوم زندگی میکنه😑😑😑😑

به خاطراینکه اول یکم تلاشتوبیشترکن یه مقدارپس اندازکن یکم وضعتوروبه راه ترکن بعدبرویه چیزمیدونم که م ...

خب وقتی حقوق ثابت هست دیگه چیکار کنم؟ سنم هم بالاس. 34 سالمه. بازم منتظر بمونم؟ 

بابام هم عمرشو داده به شما و حمایت نیست