2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برج ۲‌زایمان کردم ۱۶۴۰ شد با بیمه همه چیشم عالی رسیدگیشون عالی شما یه دو تومن تو دستت داشته باش ب ...

چقدر تو بیمارستان بودید :؟به من گفت صبح زود تاریخی که زده بستری شم ...

من ساعت ۴ بعدازظهر سزارین شدم ۵ ونیم اوردن بخش تا فردا ۲ بعدازظهر بود انگار مرخصم کردن بیهوشمم کردن ...

چی میخوای یا نمیخوای ؟؟؟؟یعنی بی حسی نبودی ؟پس 1 روز و نصفی بیمارستان بودی یعنی؟؟؟هزینه بستری جداست ؟؟؟؟

من رسیدگیشونو دوس نداشتم کیسه آب منو ۴ بعداطهر زدن ۶ صبح فرداش اورزانسی سزم کردن خیلی خطرناک بود واق ...

اخه میگن کیسه اب پاره شه بچه رو زود بدنیا میارن که ...چ بی فکر بودن 

من دکترم مهرگان میره طبیعی هستم شکم دوم امروز زنگ زدم گفتن سه و سیصد هزینشه

،،،لگن شما امادگی داره واسه طبیعی:؟نی نی چند کیلو هست ؟ ...از طرفی میخواستم عسگریه باشه چون تعریفشو شنیدم از چند تا از نزدیکان .

،،،لگن شما امادگی داره واسه طبیعی:؟نی نی چند کیلو هست ؟ ...از طرفی میخواستم عسگریه باشه چون تعریفشو ...

دخترمو طبیعی زاییدم سه سال پیش. زایمانم خوب بود. الان بارداریم سختتره یکم.وزن پسرم هم کمتره.الان هفته سی وشیشم

بیمارستان زیادمهم نیست مهم دکتره.من الان دکترم بگه بیا توخونه زایمان کن من کنار تو هستم قبول میکنم چون میدونم خودش مسئولیت پذیره.بهش گفتم اگه عاشورا دردم بگیره چی؟گفت هرموقع دردت بگیره من هستم کنارتم هیچکسم نباشه نگران اصلا نباش

دخترمو طبیعی زاییدم سه سال پیش. زایمانم خوب بود. الان بارداریم سختتره یکم.وزن پسرم هم کمتره.الان هفت ...

انشاءالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم .خدا سنگین میکنه همانطور...سبک هم میکنه