2777
2789
بیمارستان زیادمهم نیست مهم دکتره.من الان دکترم بگه بیا توخونه زایمان کن من کنار تو هستم قبول میکنم چ ...

اخی...اشکال نداره ،استرس نداشته باش خدا بزرگه ...البته که دکتر مهمه ..دکتر خوب واقعا الویته ...ولی مکان هم بی تاثیر نیستااااا😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن کیسه اب پاره شه بچه رو زود بدنیا میارن که ...چ بی فکر بودن 

اره دیگه کسی بفکر زحمت ۹ ماهه یه زن نیس دکتر برای اینکه شب از خوابش نزنه منو تا صبح نگه داشتن شش ونیم صبح اومدن بردنم برای عمل دخترم دستاش چروک بود وقتی اوردنش ۱۴ ساعت بدون اب بود

ان شاءالله همچنین شما.خودت میخوای سزارین بشی؟

معاینه کرد گفت سر بچه م درشته ...سزارین بهتره .خدا منو ببخشه به همسرم گفتم یعنی چقدر درشته ...به هر حال نگرانی هست دیگه...فکر و خیال میاد تو سر ادم ...ولی گفت بچه م سالمه .این همه سونو دادی واسه چی بود پس ..انشاءالله خیر باشه و مصلحت خدا 

اره دیگه کسی بفکر زحمت ۹ ماهه یه زن نیس دکتر برای اینکه شب از خوابش نزنه منو تا صبح نگه داشتن شش ونی ...

وای چه بی خیال ...عسگریه بودی گفتی؟؟؟:دکترت کی بود ؟؟؟؟

وای چه بی خیال ...عسگریه بودی گفتی؟؟؟:دکترت کی بود ؟؟؟؟

اره دکتر ایروانی بعدم موقع ترخیص بهم گفت نتونستی یه بچه دوکیلوونیم رو طبیعی بیاری حالا اشکال ازمن نبود بعد امپولای فشاری که زدنو کیسه ابمم زدن من تو ۲۴ ساعت درد ۳ سانت پیشرفت داشتم دیگه بخاطر بی ابی سز شدم. 

اره دکتر ایروانی بعدم موقع ترخیص بهم گفت نتونستی یه بچه دوکیلوونیم رو طبیعی بیاری حالا اشکال ازمن نب ...

خدا ازش نگذره ...خیلی ناراحت شدم اگه از عمد بوده خدا خودش میدونه .شمام فکرش رو نکن

من برج ۲‌زایمان کردم ۱۶۴۰ شد با بیمه همه چیشم عالی رسیدگیشون عالی شما یه دو تومن تو دستت داشته باش ب ...

سلام 

میگم شما بیمارستان عسگریه سزارین شدید 

بعدش شکمت را فشار دادن 

چقدر درد داشتی 

فارس. وراوی...❤❤❤