2777
2789
عنوان

با این مزاحم چکار کنم خداااا

287 بازدید | 19 پست

سلام

من سه سال پیش داشتم تو خیابون میرفتم ک یه پسره افتاد دنبالم با دوچرخه تا نزدیکای خونمون دنبالم میومد تا یه شماره رو کاغذ نوشته بود انداخت جلوم هرچی گفت بردار برنداشتم که دیدم خیلی سیریشه ، خلاصه برداشتم و گفتم زنگ نمیزنم ولی بخاطر روحیه ی ضعیف و شکست عشقی ک تازه خورده بودم وسوسه شدم و پیامش دادم بعد فهمیدم ک پسره برای شهرمون نیست و اومده خونه مادربزرگش چند روز . خلاصه ک گفت قصدش ازدواج هست و جلو خودم زنگ زد مامانش که من یه دختری رو دیدم و میخوامش و یه دفعه مامانش از دهنش در رفت و بهش گفت تو آدم بشو تا برات بگیرمش. خلاصه گذشت و بعد کم کم فهمیدم معتاد داغونه و هرویین میکشه . خودش گفت بهم و گفت کمکم کن ترک کنم . من احمممق گفتم باشه . دیگه ب زور رفت کمپ و بعد چند هفته اومد بیرون و باز کشید. آها اولش هم میگفت ما میلیاردر هستیم و فلان و چنان . منم باور کرده بودم .یه شب مادربزرگش زنگ زد گفت این معتاد هست زندان بوده پول یه جوراب هم نداره ک الان بیاد برات بخره ، گفت ک دیدم ساده ای گفتم بهت بگم . دیگه منم ولش کردم سیمکارتمو عوض کردم . حالا بعد سه سال هر موقع تو خیابون میبینتم تعقیبم میکنه و الکی گوشی میگیره در گوشش و حالا بحساب با من حرف میزنه . چکااار کنم از دستش خدااا ب قران تا چن روز بعدش ک دنبالم میکنه استرس و اضطراب دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااا چقدر حالم از خودم بهم میخوره ک چند ماه از زندگیمو رو پای یه پسر الاف و داغون و معتاد و عوضی گذاشتم . چرا خدا صدامو نمیشنوه . چجور از دستش خلاص بشم . شماره مامان و باباش هم دارم. ولی شماره خودشو ن 

چفد خزه کاراش😂😂😂

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
کمک نمیکنی زخم زبون هم نزن .

عزیزم قصدم زخم زبون نبود.

اگر ما یه مقدار حواسمون باشه نبایداحساسی بشیم ودلمون برای این افرادبسوزه.

حالا هم خواهرم شما اصلا به اون پسرمحل نده باش محکم برخورد کن وبگو اگر مزاحمت ایجاد کنی به خانواده ام میگم تا حسابت را کف دستت بگذارند.

هیچی محل نذار. هیچی نگو دشمن برا خودت درست نکن فردا خدای نکرده اسید بریزه روت معتااااده

دقیقا

اون چیزی برای از دست دادن نداره

این خانم‌ نباید تحریکش کنه و ادا و اصول بیاد

نه اخم کن و نه محل بده

ندید بگیر و از کنارش بگذر

تا خودش خسته بشه و بکشه کنار

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
عزیزم قصدم زخم زبون نبود. اگر ما یه مقدار حواسمون باشه نبایداحساسی بشیم ودلمون برای این افرادبسوزه. ...

اتفاقا از این میترسم ک خانوادم بفهمن . شما تو شرایط اون روزهای من نبودی ک اصلا نمیدونستم چکار میکنم . افسردگی شدید داشتم . خیلی بهم محبت میکرد .

دقیقا اون چیزی برای از دست دادن نداره این خانم‌ نباید تحریکش کنه و ادا و اصول بیاد نه اخم کن و نه ...

خب اصلا محلش نمیدم بخدا . هر جا مبومد من الکی میرفتم تو یه مغازه تا گمم کنه