من سه سال پیش داشتم تو خیابون میرفتم ک یه پسره افتاد دنبالم با دوچرخه تا نزدیکای خونمون دنبالم میومد تا یه شماره رو کاغذ نوشته بود انداخت جلوم هرچی گفت بردار برنداشتم که دیدم خیلی سیریشه ، خلاصه برداشتم و گفتم زنگ نمیزنم ولی بخاطر روحیه ی ضعیف و شکست عشقی ک تازه خورده بودم وسوسه شدم و پیامش دادم بعد فهمیدم ک پسره برای شهرمون نیست و اومده خونه مادربزرگش چند روز . خلاصه ک گفت قصدش ازدواج هست و جلو خودم زنگ زد مامانش که من یه دختری رو دیدم و میخوامش و یه دفعه مامانش از دهنش در رفت و بهش گفت تو آدم بشو تا برات بگیرمش. خلاصه گذشت و بعد کم کم فهمیدم معتاد داغونه و هرویین میکشه . خودش گفت بهم و گفت کمکم کن ترک کنم . من احمممق گفتم باشه . دیگه ب زور رفت کمپ و بعد چند هفته اومد بیرون و باز کشید. آها اولش هم میگفت ما میلیاردر هستیم و فلان و چنان . منم باور کرده بودم .یه شب مادربزرگش زنگ زد گفت این معتاد هست زندان بوده پول یه جوراب هم نداره ک الان بیاد برات بخره ، گفت ک دیدم ساده ای گفتم بهت بگم . دیگه منم ولش کردم سیمکارتمو عوض کردم . حالا بعد سه سال هر موقع تو خیابون میبینتم تعقیبم میکنه و الکی گوشی میگیره در گوشش و حالا بحساب با من حرف میزنه . چکااار کنم از دستش خدااا ب قران تا چن روز بعدش ک دنبالم میکنه استرس و اضطراب دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خداااا چقدر حالم از خودم بهم میخوره ک چند ماه از زندگیمو رو پای یه پسر الاف و داغون و معتاد و عوضی گذاشتم . چرا خدا صدامو نمیشنوه . چجور از دستش خلاص بشم . شماره مامان و باباش هم دارم. ولی شماره خودشو ن