2777
2789

شوهر دوستم خیلی بهش سرکوفت میزنه و نمیخواو دوستم با خانوادش رفت و آمد کنه.دائم به پدر مادر دوستم نفرین میکنه و آرزوی مرگشون رو داره.دوستم‌یه دختر یکساله داره.به نظرتون باید جدا شه؟خواهرشم سه چهارسال پیش بخاطر خیانت‌شوهرش جدا شده.حالا دوستم بخاطر حرف فامیل و مردم میترسه.به نظرتون چیکار کنه؟میترسم بهش بگم جداشو آه بچش پشتم باشه.خواستم از شما‌مشورت بگیرم.کامل در جریان زندگیش هستم بش گفتم‌با دوستای نی نی سایتی مشورت میکنم میگم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر خاله زنکی 

به شدت خاله زنکه.همش گله میکنه.بهش میگه کاش بابات زود بمیره یه چیزی بهت بدن.خیلی بنده خدا در عذابه بحاطر بچشو و حرف مردم مونده میسوزه و میسازه.خانوادش خیلی خبر ندارن.فقط به من گفته.

به شدت خاله زنکه.همش گله میکنه.بهش میگه کاش بابات زود بمیره یه چیزی بهت بدن.خیلی بنده خدا در عذابه ب ...

خدا کمکش کنه خیلی سخته 

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
چی بگم والا خوب این اختلاف از کجا شروع شده سره چی داماد اینقدر با خانواده همسرش دشمن شده و آیا این آ ...

اینا رسم دارن برا جهیزیه سرویس چوب رو داماد بده این آقا هم قبول میکنه و میده ولی از شانس بد جاروبرقی و آبمیوه گیری دوستم ماه های اول میسوزه اینم بهانه میکنه که جهیزیت بد بود.

به شدت خاله زنکه.همش گله میکنه.بهش میگه کاش بابات زود بمیره یه چیزی بهت بدن.خیلی بنده خدا در عذابه ب ...

نه کاری به حرف مردم داشته باشه نه از کسی مشورت بگیره. 

خودش باید این قضیه رو حل کنه هرچی دلش میگه همونو انجام بده.

حالا یکی بگه جدا شو اگه جدا شد ممکنه وضعیتش بهتر شه ممکنه بدتر 

یا بگن بمون و بساز بازم یه عمر میخاد زندگی کنه ممکنه شوهرش سر عقل بیاد یا بدتر ازین بشه 

این خانم خودش و شوهرشو میشناسه و تنها خودش میتونه تصمیم بگیره چه کاری به نفعشه و در آینده پشیمون نمیشه

خدای مهربونم شکرت

همش دنبال بهونس که با دوستم دعوا درست کنه.میگفت  وقتی یکی از خانوادم زنگ میزنه میگه بزن رو بلندگو و بگو من نیستم.گوش میده ببینه‌جیزی ازش میگن دعوا درست‌کنه.

نه کاری به حرف مردم داشته باشه نه از کسی مشورت بگیره.  خودش باید این قضیه رو حل کنه هرچی دلش م ...

موافقم