2777
2789

چه سابهایی گوش میدین 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش میدم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
نتیجه داده یادهنوزی؟

اره ولی من مرتب نیستم😳اگه با برنامه باشه بهتره

واسه امضات یه سوال دارم چرا از خدا نمیخوای مگه شهدا از کجا میارن؟یا اینکه فک میکنی خدا متوجه حاجتت نمیشه؟؟من براشون احترام قائلم ولی وقتی خدا هست اینو درک نمیکنم😑

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
اره ولی من مرتب نیستم😳اگه با برنامه باشه بهتره واسه امضات یه سوال دارم چرا از خدا نمیخوای مگه شهدا ...

برادرای حضرت یوسف رفتن پیش باباشون گفتن برو از خدا بخواه مارو ببخشه بنظرت نمیتونستن خودشون مستقیم از خدا بخوان تا اونها رو ببخشه ؟ 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
برادرای حضرت یوسف رفتن پیش باباشون گفتن برو از خدا بخواه مارو ببخشه بنظرت نمیتونستن خودشون مستقیم از ...

برادرای حضرت یوسف که معصوم نبودن به نظرت اگه خودشون درست و حسابی توبه میکردن خدا نمی بخشید؟من یه چیزو میدونم خدا از همه به ما نزدیکتره و مارو از همه بیشتر دوست داره و بدون خواست اون هیچ موجودی هیچ قدرتی نداره پس چرا برای چیزایی که میخوایم میریم پیش افریده هاش درصورتیکه هیچکس بدون خواست خدا هیچی نیست؟تصور کنی خیلی خنده داره،منم قبلا این در اون در زیاد میزدم ولی الان فقط و فقط با خدا کار دارم و از خودش میخوام 

برادرای حضرت یوسف که معصوم نبودن به نظرت اگه خودشون درست و حسابی توبه میکردن خدا نمی بخشید؟من یه چیز ...

تو قران خدا میگه اگه مردم برای توبه پیش تو میومدن و از تو میخواستن تا براشون استغفار کنی خدا توبه ی انها را میپذیرفت  . بعدشم خدا خودش با کار برادرای یوسف مشکلی نداشته و ملامتشون نکرده اما شما انگار مشکل داری دلیلی براش درونت هست؟ 😅

تو قران خدا میگه اگه مردم برای توبه پیش تو میومدن و از تو میخواستن تا براشون استغفار کنی خدا توبه ی ...

من نمیگم گناهه و جای ملامت داره،مشکلیم درونم ندارم😒 شما راحت باش حرف منو متوجه نشدی اصلا😑✋

من نمیگم گناهه و جای ملامت داره،مشکلیم درونم ندارم😒 شما راحت باش حرف منو متوجه نشدی اصلا😑✋

فدات 

اره ولی من مرتب نیستم😳اگه با برنامه باشه بهتره واسه امضات یه سوال دارم چرا از خدا نمیخوای مگه شهدا ...

منم با حرفت موافقم ما باید همه چی رو از خدا بخوایم واسطه چرا 

مگه پیامبر نگفت من انسانی هستم مثل همه شما و اگه خدا ب ما نزدیک تر از رگ گردنه پس نیازی ب واسطه نیست

منم با حرفت موافقم ما باید همه چی رو از خدا بخوایم واسطه چرا  مگه پیامبر نگفت من انسانی هستم م ...

قربون دهنت منم همینو میگم دوستمون میگه مشکل داری😓...من شیعم و عاشق امام علی برای همه اماما هم احترام قائلم اما به نظرم ما شیعه ها بیشتر از اینکه از خدا بخوایم و اسمشو ببریم به سمت امام ها کشیده شدیم و یجورایی افراط میکنیم تو همین مجالس دعا و روضه انقدر که میگن از این امام حاجت بگیرین و فلان ختم رو بردارین از خدا و اصل کاری بودنش نمیگن اصلا من به یه جایی کشیده شده بودم که حاجتامو اول از اماما میخواستم که از خدا بگیرن و اونا رو نزدیک تر حس میکردم تا خدا درصورتیکه اگه خدا نباشه هیچکس قدرتی نداره و همه چی با خواست اونه