2777
2789
عنوان

قهر کنم یا نه

639 بازدید | 67 پست

بچه ها دیشب خواهرم اومد خونمون با هم کف اشپزخونه رو اندازه بگیریم موکت بخریم متر و زدیم خراب کردیم..شوهرم جلو خواهرم یه قیافه ای گرفت که نگو بعهش گفتم متر درست میشه ولی رفتارت هیچوقت فذاموش تنمیشه اصلا جوابم و نداد و خوابید ار دیشب خیلی ناراحتم بنظرتون چطوری رفنار کنم حساب کار دستش بیاد؟ خلی ناراحتم ازش خیلی

دعوا کن بگو متر ارزونیت اون قیافه چیه . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا کن بگو متر ارزونیت اون قیافه چیه . 

امشب برم دعوا منم؟ دیشب هیچی نگفت بهم خوابید ..من رفتم یه متر جدید گرفتم ببرم خونه بدم بهش ولی اصلا دوس ندارم باهاش حرف بزنم تا عذر خواهی نکنه

امشب برم دعوا منم؟ دیشب هیچی نگفت بهم خوابید ..من رفتم یه متر جدید گرفتم ببرم خونه بدم بهش ولی اصلا ...

میخای ترکش بدی بده مترو و با صدای بلند تحقیرش کن . بگو متر فدا سر منو خواهرم . اون اخمات رو چکارکنم تا توبه کنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
میخای ترکش بدی بده مترو و با صدای بلند تحقیرش کن . بگو متر فدا سر منو خواهرم . اون اخمات رو چکارکنم ...

نمیدونم چرا این رفتاراو میکنه خیلی صفات خوب دیگم داره ولی این کاراش مثل بچه هاست خیلی زود ناراحت میشه