2777
2789
عنوان

قهر کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهرنکن بارفتارت کاریم نکن فقط بازبون بهش بگوبالحن آرومومحکم

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
کارای روزمرتو انجام بده عادی باش ولی یکم سر سنگین رفتار کن،مثلا سوال پرسید کوتاه جواب بده در حد اره ...

ما نامزدیم من امروز قراره برم خونمون سرویس هامو بچینم تو کابینتام حالا نمیدونم اصلا بیاد خونه یا بره خونه باباش

چرا قهر وقتی میتونی با آرامش توضیح بدی کار دیشبت درست نبود،

بگو خودتو بزار جای من،دوست داشتی من جلوی خانواده ت همچین برخوردی کنم؟

اول زندگی همش قهر کنی براش عادی میشه

چه حساب کاری دستش بیاد عزیز؟!

مترو خراب کردین ناراحت شده دیگه، نبایدم اینطوری رفتار می‌کرده چون چیز باارزش خاصی نبوده، شماهم نباید طور خاصی رفتار کنی بازم ارزششو نداره.

من بودم باناز و مهربونی عذرخواهی میکردم که مترو خراب کردم، و میگفتم ناخواسته بود، بعد که حالش خوب شد باعذرخواهیم، میگفتم خیلی ناراحت شدم جلو خواهرم اینطوری نگام کردی، اصلا توقع نداشتم، بعدش اون از دلم درمیآورد

نمیدونم چرا این رفتاراو میکنه خیلی صفات خوب دیگم داره ولی این کاراش مثل بچه هاست خیلی زود ناراحت میش ...

توبه اش بده . یکی دوبار باهاش تندبرخورد کن اونجور کرد تا این اخلاقشم خوب بشه.

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شاید وسیلش براش مهم بوده میتونستی به خاهرت بگی وای این خراب شد اینو خیلی دوست داشت یا مثلا رو وسایلش ...

خواهرم و توجیه کردم ..اون بنده خدا حرفی نزد..من از شوهرم دلخورم از نظر من هرچی هم براش عزیز باشه نباید اینکارو کنه..بعد جالبیش اینجاست قیلفه حق به جانب میگیره میگه تو این وضعین الان زدی این و خراب کردی خب حالا خراب شد اسمون به زمین نرسید که جلو دیگران اینطوری میکنه من نمیدونم چطور قانعش کنم..میترسم فردا اتفاقات بزرگتر پیش بیاد جلو بقیه هم این کارو کنه خیلی از خواهرم خجالت کشیدم دیشب

اره 2 سال هست نامزدیم...خونه گرفتیم شوهرم شبا خونه خودمون میخابه من میرم خونه بابام اینا..

ببین به نظر من نه دعوا کن نه قیافه بگیر نه هیچی

قشنگ مترو بده بهش بعدش هم بهش بگو که از رفتارش خیلی ناراحت شدی و نمیتونی این رفتارو توی زندگی مشترک تحمل کنی و ازش بدون رودربایستی بخواه این رفتار بدشو کاملا ترک کنه 

چون اگر همین الان این رفتارشو درست نکنه ۲ روز دیگه جلوی همه بهت بی احترامی میکنه 

آلان که سر یه متر بی ارزش این رفتار رو کرده آمادگی شو داشته باش رفتارای خیلی بدتری ببینی ازش

❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
ما نامزدیم من امروز قراره برم خونمون سرویس هامو بچینم تو کابینتام حالا نمیدونم اصلا بیاد خونه یا بره ...

همون کم محلی بهتره بعد خودش میاد میگه چته وخیلی منطقی بهش بگو من ناراحت شدم به خاطراخم اون روز،یا اینکه رو راست بگو ناراحت شدم از این کارت ولی دعوا نکن کار خراب میشه