2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یازجر طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 45 پست

من از ترس زایمان طبیعی رفتم سزارین کردم خیلیم راضیم

هر چند دکتر میخواست منو متقاعد کنه سزارین کنم راصی نشدم. اخر سر هم بهش گفتم یه زمانی دندون و بدون بی حسی با انبر می کشیدن جمجمه ی طرف و با میخ سوراخ می کردن که مثلا معالجه اش کنن

حالا ولی اینطور نیست

پس چرا من که اینقدر بدنم بی بنیه اس راه راحتتر و برا زایمانم انتخاب نکنم. 

فردای سزارین هامم که بلند می شدم چون کمک نداشتم تمام کارهای بچه هامو خودم انجام می دادم سبک و راحتم بودم

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای ترسیدم...ینی سزارین بهتره؟؟؟من هنوز تصمیم نگرفتم طبیعی باشم یا سز

من سزارین زایمان کردم برایه من دردش فقط همون زمانی بود که تو بیمارستان بودم زود سر پا شدم باورت میشه هنوز بعد ۶ سال جایه بخیم کمی بی حسه،منم از طبیعی میترسیدم🙈

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
عزیزم اتفاقا شما خیلی هم خوش زا بودی ولی خوب یکم یه چیزایی درست پیش نرفته  دستکاری سرمت  ...

اره اینا هم بود ولی بهترین بیمارستان دولتی بوده .سرمم که زایمان اولم بود و بی تجربه .زایمان دومم اصلا نزاشتن دردام طبیعی زیاد بشه فک کن خودشون میگفتن تا دوازده باید زایمان کنه همینم شد.بنظرم همون اول که دیدن ضربان قلب بچم پایینه باید ب فکر سزارینم میبودن ن بخوا طبیعی زایمان کنم واکسیژن بزارن مشکل اینجاست که توی ایران زایمان طبیعی رو قبول دارن .من توی شهری که زندگی میکنم قرار بود سزارین کنم اخه واقعا ترسیده بودم ولی بخاطر حال بد برادرم دلم نیومد برم شهرمون

اوفففف خدارو شکر من طبیعی زایمان نکردم اصلا فاجعه بود فکر کردن بهش برام ۶ سال پیش 😱چقده اذیت شدی

خیلی تازه الان خیلیا شو وقت نشد بنویسم مثلا گم شدن اون وسیله هه که باهاش بخیه  میزدن با قیچی بخیم زدن .الانم نیاز ب زیبایی دارم اصلا افتضاح شدم .

دوراز جون خیلی روزای بدی بود .هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم.خانوادم شهرستانه اینقد که خاطرش بد بود واس ...

اخی چه شرایط سختی بوده اونام شکه شده بودن خیلی بده انشالله خدا ایندتو پراز ارامش کنه و دیگه این روزای بدو فراموش کنی

شیر با دیدن ترس تو درنده تر میشود...
واقعا ترسناکه

بعد يكسرى ميان ميگن بهترين درده دنيا بود ال بود بل بود زايمان فقط طبيعى خوبه من پسرم ١٦ ماهشه سزارين كردم دكترم گير داده بود بيا طبيعى ولى اصلا از اسمش هم ترس به تنم ميوفتاد وقتى پسرم دنيا اومد وزنش بالاى ٤ كيلو بود دكترهاى توى اتاق عمل گفتن اگه طبيعى زايمان كرده بودى داغون ميشدى ميمردى منم خيلى ضعيفم حالا سر اين بچه دومم هم دكترم باز ميگه بيا طبيعى به شوهرم گفتم بميرم طبيعى نميارم

بعد يكسرى ميان ميگن بهترين درده دنيا بود ال بود بل بود زايمان فقط طبيعى خوبه من پسرم ١٦ ماهشه سزارين ...

نمیدونم چطور اینقد فراموش کارن و این درد رو فراموش میکنن منکه خاطرشو تو دفتر خاطرم نوشتم و هیچ وقت اجازه نمیدم دخترم طبیعی زایمان کنه.