2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یازجر طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 45 پست

همینکه صداش زدم مثل ی معجزه شکمم سفت شد و شروع کردم ب زور زدن وپرستارا دونفر ه فشار میوردن ب شکمم و بچم ب دنیا اومداولش گریه نکرد و من ناامیدانه گریه میکردم بعدش که ب پشتش زدن صدا گریشو شنیدم اروم شدم و همه شوکه بودن که چطور زایمان کردم و خودم گریه میکردم و میگفتم حضرت رقیه چرا فراموشت کرده بودم بند ناف دو دور پیچیده بود ب گردنش وباعث افت ضربان قلبش شده بود و خودمم بخاطر استرسی که برای برادر جوونم داشتم توانایی نداشتم.خانمی که با من در حال زایمان بود میگفت تا صب ب این فکر میکردم که زنده میمونی با اون همه فشار و زجری که کشیدی و چهارم فروردین درست همون روزی که سنو گفته بود ساعت دوازد رب شب بچم ب دنیا اومد کل زایمانم دو ساعت بود ولی واقعا زجر اور بود

بعد از زایمانم تا ده روز درد زایمان میگرفتم بخاطر فشار زیاد بواسیرم بیرون زد و خونریزی و درد شدید در حدی که بی اختیاری مدفوع گرفتم و بخیه هامم بماند ...و اینم زایمان طبیعی که همه تعریفشو میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای ترسیدم...ینی سزارین بهتره؟؟؟من هنوز تصمیم نگرفتم طبیعی باشم یا سز

چقدر امضات قشنگه

من سزارین رو بترجیح دادم و واقعا هم راضی بودم چون هر کی تو اطرافیان طبیعی بوده الان دچار مشکل شده

اخی الهی بمیرم چقدر درد و فشار روت بوده

دوراز جون خیلی روزای بدی بود .هیچ وقت نمیتونم فراموشش کنم.خانوادم شهرستانه اینقد که خاطرش بد بود واسم و اتفاقای بد افتاد بعد از چند ماه که میخواستم بیام شهرستان با گریه اومدم وهمسرم راضیم کرد .هرشب کابوس اون روزایی رو میبینم که برادرم حالش بد شد من نه ماهه باردارم بودم و برادرم توی بغلم غش کرده بود و اینقد باور نکردنی من مادرم و خالم اون روز خونه بودن ولی نمیتونستن بیان برادرمو بردارن ولی من با اون وضعم بغلش کرده  بودمو ب مامانمو خالم التماس میکردم برن کمک بیارن

وااااای ترسیدم...ینی سزارین بهتره؟؟؟من هنوز تصمیم نگرفتم طبیعی باشم یا سز

من هر دو خواهرم هم طبیعی زایمان کردن هم سزارین و هر دو میگن سزارین .سزارین ی درد بخیست که توی طبیعی هم بخیه هست که نه جرات دسشویی رفتن داری ن نشستن

خب عزیزم هر زایمانی مشکل خاص خودش و داره وخیلی هاهم من میدونم سزارین کردن خیلی وخیم تر از شما بود شر ...

سزارین ی کم بی هوشیش بده که دیگه بیهوش نمیکنن درد بخیهرو هم تو طبیعی داری من زایمان اولم بیستو شیش تا بخیه خوردم .خواهرم هفتاد تا بخیه خورد اخرشم بچه رو با وکیوم بیرون کشیدن